Kézi permetező - 10l, rozsdamentes acél » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Kézi permetező – 10l, rozsdamentes acél

53.340 Ft (Bruttó) 42.000 Ft (Nettó)

2 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: HPS-10 Kategóriák: , Címke:

Kézi permetező – 10l, rozsdamentes acél

A kézi rozsdamentes permetező kompakt mérete miatt a permetezés és fertőtlenítés kényelmesen elvégezhető szinte bárhol.

Ez egy kompakt méretű eszköz, ami kényelmes lehetőséget nyújt a permetezés és fertőtlenítés szinte bármilyen helyszínen történő elvégzéséhez. Ez a permetező lehetővé teszi a hatékony munkavégzést, miközben gondoskodik a kényelemről és a könnyű használhatóságról.

A kézi rozsdamentes permetező kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. Az eszköz kompakt mérete lehetővé teszi, hogy könnyedén magával vigye bárhová, akár az otthoni kertjébe, vagy akár nagyobb méretű kertekbe is. A permetezőszár hossza 51 centiméter, ami megfelelő hatótávolságot biztosít a permetezéshez, így könnyen elérheti a kívánt területeket a permetezés során.

A permetező 10 literes kapacitása elegendő egy nagyobb mennyiségű folyadék tárolásához, így hosszabb ideig dolgozhat anélkül, hogy folyamatosan újratöltené azt. A beépített nyomásbeállító lehetővé teszi, hogy szabályozza a permetezés nyomását, 1,5 és 4 bar között választhat, így könnyedén alkalmazkodhat a különböző feladatokhoz és körülményekhez.

Fontos megjegyezni, hogy ez a permetező nem alkalmas erősen korrozív, savas, lúgos anyagok permetezésére. Kérjük, hogy ügyeljen arra, hogy csak a megfelelő anyagokat használja a permetezéshez, és kövesse a használati útmutatóban leírtakat. Ez segít megőrizni az eszköz hatékonyságát és meghosszabbítani annak élettartamát.

A kézi rozsdamentes permetező használata rendkívül egyszerű. Csak töltsön fel megfelelő mennyiségű folyadékkal, állítsa be a kívánt nyomást, majd kezdje el a folyamatot a permetezni kívánt területen. Az ergonomikus kialakítás és a kényelmes fogantyú megkönnyíti a hosszabb ideig tartó munkavégzést is.

Ez a kézi rozsdamentes permetező tökéletes választás mindazok számára, akik hatékony és praktikus eszközt keresnek a permetezés és fertőtlenítés feladatok elvégzéséhez. A kompakt méret, a könnyű használat és a tartósság kombinációja garantálja, hogy Ön hatékonyan és kényelmesen végezhesse munkáját bárhol is legyen.


Specifikáció:

  • Kapacitás: 10l
  • Nyomás: 1,5-4 bar
  • Méret: 63 x 18,5 cm
  • Permetezőszár hossza: 51cm
  • Tömeg: 4kg
  • Nem alkalmas erősen korrozív, savas, lúgos anyagok permetezésére.

 

További információk

Tömeg 4 kg
TOP