Kézi vetőgép - 6 vetőtárcsa » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Kézi vetőgép – 6 vetőtárcsa

66.040 Ft (Bruttó) 52.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: GSR-665 Kategóriák: , Címkék: ,

Kézi vetőgép – 6 vetőtárcsa

A kézi vetőgép lehetővé teszi különböző növények magvainak gyors és pontos vetését. Ez a kiváló minőségű eszköz a modern kertészetben valódi áttörést jelent, amely segít a hatékonyabb termesztésben és a gazdálkodás könnyebbé tételében.

Legyen szó kiskertekről vagy nagyobb mezőgazdasági területekről, a kézi vetőgép biztosítja a hatékony vetési folyamatot és a gyönyörű, egységes növényállomány kialakítását.

Az alumínium és ABS alapanyagokból készült kézi vetőgép tökéletes kombinációja a tartósságnak és a könnyű súlynak. Ez a kiváló minőségű anyagokból készült eszköz hosszú élettartammal és ellenálló képességgel rendelkezik, így biztos lehet abban, hogy hosszú távon is megbízhatóan szolgálja Önt.

A vetőgép állítható magassága (78-84 cm) lehetővé teszi az ergonomikus munkavégzést és a kényelmes használatot. Ez a funkció különösen fontos hosszabb időtartamú munka során, mivel lehetővé teszi, hogy a kertész megtalálja az optimális magasságot a saját testalkatának és kényelmének megfelelően.

A kézi vetőgép hatékony és sokoldalú működését a hat különböző vetőtárcsa garantálja. Ezek a tárcsák különböző méretűek és alakúak, így lehetővé teszik a különböző magméretek precíz és egyenletes elosztását a földbe. Ezzel biztosíthatja a növények megfelelő távolságát és optimális növekedési körülményeit.

A kézi vetőgép méretei (78 cm hossz, első kerék szélessége: 6 cm, hátsó kerék szélessége: 5 cm) ideálisak a kényelmes használathoz és a könnyű manőverezéshez. A kompakt kialakítás lehetővé teszi a könnyű tárolást és szállítást, így a vetőgép mindig kéznél lesz, amikor szüksége van rá.

A kézi vetőgép tömege mindössze 7 kg, ami könnyű kezelhetőséget és mozgékonyságot jelent. Nem kell aggódnia a nehéz terhek vagy a fáradtság miatt, mert ez az eszköz a tervezése során a felhasználó kényelmét és az egyszerű használatot tartották szem előtt.

Válassza a kézi vetőgépet, és élvezze a hatékonyságot és a pontos magvetést, amelyek segítségével gyönyörű növényállományt alakíthat ki. Ezzel a kiváló minőségű eszközzel a kertészet sokkal könnyebbé, a növénytermesztés folyamata pedig egyszerűbbé és élvezetesebbé válik. Legyen Ön is részese ennek az úttörő eszköznek, amely a kertészet fejlődését szolgálja!


Specifikáció:

  • Alumínium és ABS alapanyag
  • Állítható magasság: 78-84 cm
  • 6 különböző vetőtárcsa
  • Hossz: 78 cm
  • Első kerék szélesség: 6 cm
  • Hátsó kerék szélesség: 5 cm
  • Tömeg: 7 kg

További információk

Tömeg 7 kg
TOP