Kiforrasztó állomás - ZD-8915 » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Kiforrasztó állomás – ZD-8915

53.340 Ft (Bruttó) 42.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: 06520024 Kategóriák: , Címkék: ,

Kiforrasztó állomás – ZD-8915

Hőmérséklet-szabályozott kiforrasztó állomás. Különösen ólommentes forrasztáshoz ajánlott. A gyors fűtés és az erős teljesítmény kényelmes és tiszta forrasztást / kiforrasztást tesz lehetővé minden típusú DIP alkatrész esetében.

Az állomás rendelkezik egy könnyen olvasható LCD kijelzővel, amely lehetővé teszi az egyszerű és precíz hőmérséklet-szabályozást. Az állítható hőmérséklet tartomány 160 °C-tól egészen 480 °C-ig terjed, így minden felhasználó megtalálhatja az optimális beállítást az adott munkafolyamatokhoz. A 90-200W teljesítménynek köszönhetően gyorsan felmelegszik, így időt és energiát takaríthat meg.

Ezenkívül az állomásnak magas szintű vákuumteljesítménye van, ami 600 Hgmm értéket ér el. Ez különösen fontos az alkatrészek megbízható és pontos forrasztásához. Az ólommentes forrasztásra való tervezés azt jelenti, hogy a készülék optimális működést biztosít a legújabb környezetbarát forrasztási eljárásokhoz.

Az kiforrasztó állomás minden típusú DIP alkatrészhez alkalmas, így bármilyen projektben használhatja. Legyen szó apró elektronikai szerelésekről vagy nagyobb ipari alkalmazásokról, ez az eszköz képes megbirkózni a kihívásokkal.

A tápegység 220-240V AC/50Hz feszültséggel működik, így könnyen csatlakoztatható a legtöbb hálózati áramforráshoz. Az egyszerű használat és a kompakt kialakítás teszi lehetővé, hogy az állomást könnyen szállítsa és tárolja, amikor éppen nem használja.

A kiforrasztó állomás kiemelkedő választás minden szakember számára, aki értékeli a megbízhatóságot és a hatékonyságot a munkájában. Ez a termék tökéletesen illeszkedik az ólommentes forrasztás igényeinek kielégítésére, és kiváló teljesítményt nyújt minden munkafolyamat során.

A 90-200W teljesítményű fűtőelemnek köszönhetően az állomás gyorsan felmelegszik, így gyorsabban elkezdheti a munkát. Az erős teljesítmény és a stabil hőmérséklet-szabályozás kombinációja lehetővé teszi a tiszta és hatékony forrasztást vagy kiforrasztást minden típusú DIP alkatrész esetében.

Válassza az ólommentes forrasztáshoz tervezett hőmérséklet-szabályozott forrasztásmentesítő állomást, és élvezze a gyors és hatékony munkavégzést minden forrasztási feladatnál. Bízzon a minőségben és a megbízhatóságban, amelyeket ez a professzionális eszköz kínál, és fedezze fel a hőmérséklet-szabályozott forrasztás előnyeit!

Műszaki specifikáció

  • LCD kijelző
  • Teljesítmény: 90-200W
  • Állítható hőmérséklet: 160 °C-tól 480 °C-ig
  • Vákuum: 600 Hgmm
  • Ólommentes forrasztáshoz tervezve
  • Alkalmas minden típusú DIP alkatrészhez
  • Tápegység: 220-240V AC/50Hz

 

További információk

Tömeg 5 kg
TOP