Kötélpálya - 24m » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Kötélpálya – 24m

57.150 Ft (Bruttó) 45.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: ZWK-80 Kategória: Címkék: ,

Kötélpálya – 24m

A kötélpálya kellemes kikapcsolódást és önfeledt szórakozást biztosít a gyerekek és az idősebb korosztály számára egyaránt.

A kötélpálya lenyűgöző specifikációval rendelkezik, amely garantálja a biztonságot és a teljesítményt. A 24 méteres kábelhossz lehetővé teszi, hogy a felhasználók hosszú távolságot fedezzenek le, miközben átélhetik a sebesség és a szabadság érzését. Csodálatosan hosszú út, ahol az izgalom sosem ér véget!

A rugófék rendszer egy másik kiemelkedő jellemzője ennek a kötélpályának. A 160 centiméteres hosszúságú rugófék tökéletesen működik, és biztosítja a sima és kényelmes megállást az utazás végén. Míg a felhasználók lecsúsznak a kötélen, a rugófék lassítja őket, így garantált a biztonság és a kellemes élmény.

A kötélpálya hevedere szintén kiváló minőségű és tartós anyagból készült. A 140 centiméteres hosszúság biztosítja, hogy a felhasználók kényelmesen ülhessenek és stabilan tarthassák magukat az utazás során. A megerősített varratok és az erős anyag garantálják a tartósságot és az hosszú élettartamot.

Az ülés, amelyen a felhasználók utaznak, 28 centiméter átmérőjű, és kényelmes helyet biztosít mindenki számára. Az ergonomikus kialakítás és a puha párnázás extra kényelmet nyújt az utazás során. Az ülés stabil és biztonságosan rögzített a hevederen, így a felhasználók teljes mértékben élvezhetik az utazást.

A kötélpálya mind a gyerekeknek, mind az idősebbeknek izgalmas és felejthetetlen kalandokat kínál. A nagyszerű specifikáció és a biztonsági funkciók garantálják a felhasználók számára a zavartalan szórakozást és a kalandokat tele izgalommal. Bármelyik korosztály is használja, a kötélpálya kiváló választás a szabadban eltöltött időre és a barátokkal vagy családdal való közös játékra.

Végül, de nem utolsósorban, a kötélpálya élményt és izgalmat nyújt az egész családnak vagy baráti társaságnak anélkül, hogy messzire kellene utazni vagy drága programokat szervezni. Ez egy kiváló befektetés a szórakozásba és az aktív életmódba, amely hosszú távú örömöt és szórakozást nyújt.

Ne habozzon, és szerezze be a kötélpályát, hogy garantáltan felejthetetlen kalandokat éljen át a szabadban, erősítse a kapcsolatokat és fejlessze az ügyességet. Ez a játék kiváló választás mind az aktív szabadidő eltöltésére, mind pedig a boldog pillanatok megteremtésére szeretteinkkel.


Specifikáció

  • 24m kábelhossz
  • 192cm hosszúságú rugófék
  • 28cm átmérőjű ülés
  • ülés biztonsági öv
  • biztonsági heveder

 

 

 

 

További információk

Tömeg 6 kg
TOP