Kulcsszekrény - 240 db kulcs » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Kulcsszekrény – 240 db kulcs

53.340 Ft (Bruttó) 42.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: KCL-240 Kategóriák: , Címke:

Kulcsszekrény – 240 db kulcs

A kulcsszekrény kialakításának köszönhetően egyszerűen, biztonságosan és rendszerezetten tárolható akár 240 db kulcs.

Kialakításának köszönhetően egyszerűen, biztonságosan és rendszerezetten tárolhat akár 240 db kulcsot. Tehát többé nem kell aggódnia a kulcsok elvesztése vagy ellopása miatt!

A kulcsszekrény kapacitása elég nagy ahhoz, hogy minden fontos kulcsot egy helyen tárolhasson. Ne vesztegessen több időt a kulcsok keresésével, vagy azzal, hogy nem találja azokat, amikor szüksége van rájuk. A kulcsszekrény egyszerűen megoldja ezt a problémát, hiszen minden kulcsa könnyen megtalálható és hozzáférhető lesz.

A zárható kialakítás biztosítja a kulcsok biztonságát. Tegye meg a megfelelő lépéseket annak érdekében, hogy megvédje kulcsait, és elkerülje az illetéktelen hozzáférést. A zárható kulcsszekrény lehetővé teszi, hogy csak azok férjenek hozzá a kulcsokhoz, akiknek jogosultságuk van rá.

A kulcsszekrény falra szerelhető, és tartozékokat is tartalmaz a csomagban, hogy egyszerű és problémamentes legyen a telepítés. Nem kell aggódnia a beszerelés nehézségei miatt, mivel mindent megtalál a csomagban, amire szüksége van a falra szereléshez. Ezáltal időt és energiát takaríthat meg, és gyorsan használatba veheti a kulcsszekrényt.

A kulcsszekrény fekete színű, ami stílusos és elegáns megjelenést kölcsönöz neki. Bármely környezetben jól mutat, legyen az otthona, az irodája vagy a vállalkozása. A fekete szín időtálló és könnyen illeszthető bármilyen enteriőrbe.

A kulcsokhoz tartozó kulcstartó címkék segítségével tovább növelheti a rendet és a szervezettséget. A címkék mérete 6 x 2,5 x 2 cm, és a csomagban 240 darab található. Ezek a címkék lehetővé teszik, hogy minden kulcsot könnyen azonosítson és rendszerezzen, így gyorsan megtalálhatja a szükséges kulcsot.

A kulcsszekrény mérete 30 x 24 x 9 cm, ami elegendő helyet biztosít a kulcsok számára, miközben kompakt marad. A 2,5 kg-os tömeg könnyen kezelhetővé teszi a kulcsszekrényt, így könnyedén telepítheti és mozgathatja, amikor szükséges.

Ne vesztegesse tovább az időt a kulcsok keresésével és rendezetlenséggel! Szerezze be a kulcsszekrényt, és élvezze a biztonságos és rendszerezett kulcstárolás előnyeit.


Specifikáció

  • Kapacitás: 240 db
  • Zárható
  • Falra szereléshez szükséges tartozékokat tartalmazza a csomag
  • Fekete
  • Kulcstartó címkék mérete: 6 x 2.5 x 2 cm (240db tartozék)
  • Méret: 30 x 24 x 9 cm
  • Tömeg: 2,5kg

További információk

Tömeg 3 kg
TOP