Labdadobó gép - 150db-os tár, applikáció vezérlés » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Labdadobó gép – 150db-os tár, applikáció vezérlés

533.400 Ft (Bruttó) 420.000 Ft (Nettó)

1 készleten

Cikkszám: TBTM-150 Kategóriák: , Címkék: ,

Labdadobó gép – 150db-os tár, applikáció vezérlés

A labdadobó gép gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a gyakorlatok, edzések elvégzését.

TARTÓS ANYAG – Az eszköz ABS héjból készült, ami rendkívül tartós és erős. A mechanikus szerkezet hajtáslánca prémium polimer kompozitokból készült, csökkentve ezzel a teniszlabdák kopását, ami meghosszabbítja azok élettartamát.

HOSSZÚ AKKUMULÁTOR ÉLETTARTAM – Erős motor biztosítja a stabil és erőteljes adogatást. A nagy kapacitású 16Ah kapacitású lítium akkumulátor akár 6-8 órás működést is lehetővé tesz, így biztosítva elegendő játékidőt a töltések között.

APP FUNKCIÓ – Töltsd le a ”TenniSmash Remote” nevű alkalmazást a gép vezérléséhez. Az adogatási sebesség, frekvencia és mód egyszerű kattintással állítható a telefonodon. Öt üzemmód érhető el, beleértve a 27 féle labdaútvonalat. Testreszabható 20 ejtési pont. Emellett nyomon követheted napi, heti és havi labdaütési számodat is. Támogatja az Android és iOS rendszereket. Készülj fel, hogy teniszezési képességeidet új szintre emeld!

KÖNNYŰ ÉS HORDOZHATÓ – a labdadobó gép kis tömege lehetővé teszi a könnyű szállíthatóságot, mobilitást. Két 6″-os kerék és egy kihúzható fogantyú segítségével könnyedén mozgatható.

EGYSZERŰ TÁROLÁS – a leszerelhető tár elegendő helyet biztosít 150 labdának. Alkalmas a kezdő és a haladó teniszezők számára egyaránt.


Specifikáció

  • Anyag: acél és alumínium
  • Méretek: termékfotón láthatóak
  • Tömeg: 23 kg
  • Max. dobótávolság: 60-80 m
  • 150 db-os tár
  • Pedál

További információk

Tömeg 23 kg
TOP