Lábnyújtó pad - 100 kg » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Lábnyújtó pad – 100 kg

88.900 Ft (Bruttó) 70.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Cikkszám: HDL-100 Kategóriák: , Címkék: , ,

Lábnyújtó pad – 100 kg

A lábnyújtó pad kiváló eszköz az Ön számára, hogy erősítse és nyújtsa a lábizmait, fokozza rugalmasságát és teljesítményét, legyen szó otthoni vagy edzőteremi edzésekről.

Az első dolog, amit észre fogja venni, hogy a lábnyújtó pad erős acél vázzal rendelkezik, ami biztosítja a stabilitást és a tartósságot. Ez a strapabíró szerkezet megbízható támogatást nyújt Önnek, így biztonságosan és kényelmesen végezheti a gyakorlatokat anélkül, hogy aggódnia kellene az esetleges instabilitás miatt.

A lábnyújtó pad méretei megtalálhatóak a termékfotón, így könnyedén beillesztheti az edzőterembe vagy akár a saját otthonába is. Kompakt kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen tárolhassa, amikor éppen nem használja, így nem foglal sok helyet.

A lábnyújtó pad maximális terhelhetősége 100 kg, így széles körű felhasználást tesz lehetővé. Akár kezdő vagy haladó sportoló, a pad megbízható és strapabíró, így hatékony edzést biztosít Önnek hosszú éveken át.

A lábnyújtó pad egyszerű használata és sokoldalúsága további előnyöket ad. Különböző nyújtógyakorlatokat végezhet vele, amelyek célzottan dolgozzák meg a lábizmokat és a bokákat. A pad magassága beállítható, hogy megfeleljen a saját igényeinek és kényelmének, így optimális eredményeket érhet el.

A eszköz használata olyan döntés, amely hosszú távon hozzájárulhat az Ön egészségéhez és teljesítményéhez. A rendszeres használat révén erősítheti és rugalmassá teheti lábizmait, javíthatja egyensúlyát és csökkentheti a sérülések kockázatát. A kompakt méret és könnyű tárolhatóság lehetővé teszi, hogy bármikor és bárhol végezhesse a gyakorlatokat, így nem lesz kifogás az edzés kihagyására.

A beállítható magasság lehetőséget ad az egyéni igényekhez való alkalmazkodásra, így mindenki számára kényelmes és hatékony edzést biztosít.

Vegye át az irányítást a lábai egészsége és ereje felett a lábnyújtó pad segítségével. Kezdje el használni ezt a kiváló edzőeszközt, és tapasztalja meg, hogyan javul rugalmassága és teljesítménye a rendszeres nyújtógyakorlatok révén. Legyen szó otthoni edzésről vagy edzőteremről, a lábnyújtó pad segít Önnek abban, hogy elérje a céljait és jobban érezze magát a testében.


Specifikáció

  • Acél váz
  • Méretek: termékfotón láthatóak
  • Max. terhelhetőség: 100 kg

További információk

Tömeg 14 kg
TOP