Légkürt szett kompresszorral - 4 db kürt, 3l tartály » Gauder

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Légkürt szett kompresszorral – 4 db kürt, 3l tartály

63.500 Ft (Bruttó) 50.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: LKS-4120 Kategóriák: , Címke:

Légkürt szett kompresszorral – 4 db kürt, 3l tartály

A légkürt szett ideális választás nagyméretű járművek esetében, használatával csökkenthető a balesetek kockázata.

A légkürt szett a legújabb technológiát használja, hogy elérje a kiváló minőséget és a hatékony teljesítményt. A tartály méretei (385 mm * 137 mm * 183 mm) és a 3 literes tartálykapacitás garantálják, hogy elegendő levegő legyen a hosszabb használati idők alatt is. A maximális nyomás 8 bar, ami elegendő erőt biztosít ahhoz, hogy a hangos jelzéseket távolra terjessze.

A légkürt szett tökéletesen illeszkedik a nagyméretű járművekhez, beleértve a teherautókat, kamionokat, buszokat és más hasonló járműveket. A készlet tartalmazza a kompresszort és a tartályt, amelyek egyszerűen telepíthetők a jármű motorházába vagy más megfelelő helyre. A tartály könnyen hozzáférhető és karbantartható, így könnyen ellenőrizheti a levegőszintet és szükség esetén újratöltheti azt.

A légkürt készlet kulcsfontosságú elemei a kürtök, amelyek különböző hosszúságokkal rendelkeznek (165 mm, 225 mm, 290 mm, 345 mm). Ezek a különböző hosszúságú kürtök különféle hanghatásokat eredményeznek, lehetővé téve a sokoldalú használatot és a hangok testreszabását az adott helyzetnek megfelelően. Legyen szó figyelmeztető hangjelzésről vagy figyelemfelkeltő szignálról, a légkürt szett megfelel a különböző igényeknek.

A légkürt szett nem csak a biztonságot növeli, hanem stílust és egyéniséget is kölcsönöz a járműnek. Az elegáns és modern design, valamint a kiváló minőségű anyagok kombinációja garantálja a tartósságot és az esztétikai vonzerőt. A szett könnyen integrálható a járművön, anélkül, hogy károsítaná annak külső megjelenését.

Összességében a légkürt szett kiváló választás minden nagyméretű járműtulajdonos számára, akik nem csak a biztonságot, hanem a minőséget és a sokoldalúságot is értékelik. Ez a készlet hatékonyan csökkenti a balesetek kockázatát és figyelemfelkeltő hangjelzéseivel fokozza a vezetés biztonságát. Ne habozzon, fedezze fel a légkürt szett előnyeit még ma!


Specifikáció:

  • Méretek: 385 mm * 137 mm * 183 mm
  • Max. nyomás: 8 bar
  • Max. áramerősség: 18A
  • Tartály kapacitás: 3l
  • Kürtök hossza: 165 mm, 225 mm, 290 mm, 345 mm
  • A kompresszor és tartály a csomag részét képezi

 

További információk

Tömeg 10 kg
TOP