Levélaprító gép - 40 cm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Levélaprító gép – 40 cm

95.250 Ft (Bruttó) 75.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: 16CWZSCJ Kategóriák: , Címke:

Levélaprító gép – 40 cm

A levélaprító gép lehetővé teszi olajok, aromaterápiás növények, potpourri és szárított növények feldolgozását, előállítását. Ez a rendkívül funkcionalitással rendelkező levélaprító gép tökéletesen alkalmas a természetes anyagok finomítására és feldolgozására.

A 40 cm átmérővel és 38 cm magassággal rendelkező kompakt méretének köszönhetően könnyen elfér a munkaterületen, és könnyen tárolható, amikor éppen nincs használatban.

A rozsdamentes acélból készült levélaprító gép kiemelkedő tartósságot és hosszú élettartamot biztosít. Az acél anyagminősége garantálja, hogy az eszköz ellenálljon a kopásnak és a korróziónak, így hosszú távon is megbízhatóan működik. A gép tetejét műanyag fedéllel látták el, ami további védelmet nyújt a feldolgozás közbeni szennyeződések és ütődések ellen.

A levélaprító gép méretei 40x40x38 cm, ami ideális a könnyű kezelhetőség és a hatékony teljesítmény szempontjából. Az ergonomikus kialakítás és a kényelmes fogantyúk lehetővé teszik, hogy könnyen mozgassa az eszközt szükség szerint. Emellett a gép súlya mindössze 6,5 kg, így egyszerűen hordozható és szállítható.

Ez a levélaprító gép rendkívül sokoldalú. Olajokat készíthet gyógynövényekből vagy illóolajokból, aromaterápiás növényeket finomíthat, potpourrit keverhet, vagy kedvenc szárított növényeit őrölheti. Bármilyen feldolgozási és előállítási igényeit is legyenek, ez a gép képes megfelelni az elvárásainak.

Tökéletes választás mindazoknak, akik a természetes anyagokkal való kreatív munkára vágynak. A gazdag aromák, az egyedi olajok és az egyedi illatok előállítása könnyedén megvalósítható ezzel a sokoldalú eszközzel. A rozsdamentes acélból készült gép hosszú távú megbízhatóságot nyújt, ami garantálja, hogy éveken át használhatja. A kompakt méret lehetővé teszi, hogy bármilyen munkaterületen elférjen, így ideális otthoni vagy kisüzemi használatra. A könnyű kezelhetőség és a kényelmes fogantyú révén a munkafolyamat egyszerű és hatékony lesz.

Vásároljon ma egy levélaprító gépet, és fedezze fel a természetes anyagok feldolgozásának és előállításának új dimenzióját. Ez az eszköz kiváló minőséget és hatékonyságot biztosít, miközben kényelmesen használható otthonában vagy kisüzemében. Ne hagyja ki ezt az lehetőséget, és tegye még különlegesebbé és gazdagabbá mindennapjait a levélaprító gép segítségével.


Specifikáció

  • Átmérő: 40 cm
  • Magasság: 38 cm
  • Anyagminőség: rozsdamentes acél
  • Műanyag fedél
  • Méret: 40x40x38 cm
  • Tömeg: 6,5 kg

További információk

Tömeg 7 kg
TOP