Longboard gördeszka - sky » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Longboard gördeszka – sky

76.200 Ft (Bruttó) 60.000 Ft (Nettó)

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: LBS-01 Kategóriák: , Címkék: ,

Longboard gördeszka – sky

Longboard gördeszka az extrém sportokat kedvelők számára, ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesen használható és szállítható.

Ez a típusú gördeszka kifejezetten azoknak készült, akik szeretik az adrenalint, és igénylik a sebességet és a kihívásokat. Az ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmes és könnyen használható, valamint praktikusan szállítható.

Kiváló minőségű anyagokból készült, tartósságot és megbízhatóságot nyújtva. A lenyűgöző stílus és a modern kialakítás a figyelem középpontjába helyezi Önt. Ideális választás mind a városi, mind a vidéki kalandokhoz.

A longboard gördeszka hossza 94 cm, ami ideális stabilitás és kezelhetőség szempontjából. Ez a hossz lehetővé teszi a sima és precíz manőverezést, valamint a magabiztos vezetést akár nagy sebességnél is. A deszka szélessége 20 cm, ami elegendő teret biztosít a lábfejnek, hogy kényelmesen elhelyezkedjen rajta, és stabil alapot nyújtson a gyakorlatokhoz.

A kerékszélesség 50 mm, ami a megfelelő egyensúlyt biztosítja a deszkán. A széles kerékfelület nagyobb stabilitást és jobb tapadást eredményez, így könnyedén átvészeli a kanyarokat és az akadályokat. A kerék átmérője 200 mm, ami ideális azok számára, akik nagy sebességet kívánnak elérni, de közben megtartják a teljes irányíthatóságot és a biztonságot.

Ez a longboard gördeszka kiváló minőségű anyagokból készült, így tartósságot és megbízhatóságot garantál. A könnyű súlya lehetővé teszi a könnyű szállítást, így bárhová magával viheti, akár egy városi kalandhoz, akár egy hegyvidéki kiránduláshoz. A deszka modern és stílusos külseje pedig garantáltan vonzza a tekinteteket, amikor végigsuhan a városon vagy a lejtőn.

Bármilyen szintű gördeszkázónak ideális választás ez a longboard. Kezdőként fokozatosan fejlesztheti a technikáit, míg haladóként kihívást jelenthet a határai feszegetése. Bármelyik úton is induljon el, ez a longboard gördeszka garantálja a szórakozást és az izgalmas élményeket.

Fedezze fel Ön is a szabadság érzését és tapasztalja meg az extrém sportok izgalmát ezzel a kiváló minőségű longboard gördeszkával! Válassza ezt a deszkát, és hozza ki belőle a legtöbbet minden gördeszkázási kalandja során!


Specifikáció

  • Deszka hossz: 94 cm
  • Deszka szélesség: 20 cm
  • Kerék szélesség: 50 mm
  • Kerék átmérő: 200 mm

 

További információk

Tömeg 9 kg
TOP