Macska kaparófa - szürke - 127cm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Macska kaparófa – szürke – 127cm

48.260 Ft (Bruttó) 38.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Macska kaparófa – szürke – 127cm

Az Ön macskájának ideális választás lesz ez a szürke macska kaparófa! Ideális választás házi kedvence számára, kényelmes pihenőhelyet biztosít, emellett játékhoz és köröm koptatáshoz is megfelelő eszköz.

A macskák természetükből adódóan szeretnek kaparni körmeikkel és koptatni azt. Ez az ősi ösztön nemcsak a stressz levezetését szolgálja, hanem segít abban is, hogy a karmok egészségesek és épek maradjanak. A macska kaparófa megfelelő felületet biztosít házi kedvencének, hogy kielégítse a kaparásra irányuló igényeit. Önnek többé nem kell aggódnia a károsodott bútorok vagy tapéták miatt, mert ez az eszköz minden alkalommal elvonja a macskájuk figyelmét a tiltott területekről.

Ez a macska kaparófa praktikus és kényelmes méretű, amely ideális minden macska számára. A fotókon látható méretek segítenek Önnek megtalálni a megfelelő helyet otthonukban, ahol macskája szívesen használja majd a kaparófát. A szürke szín pedig harmonizál a környezettel, bárhova is helyezi el.

Az alapanyag különleges figyelmet kapott a tervezés során. Könnyen tisztítható anyagokból készült, amelyek segítenek fenntartani a higiéniát a kaparófa használata során. Csak egy egyszerű tisztításra van szükség ahhoz, hogy mindig friss és higiénikus maradjon.

A macska kaparófa nemcsak egy egyszerű tárgy a macskája számára. Ez az eszköz a boldogságot és az egészséget is szolgálja. Nemcsak hogy megkönnyíti macskájuk számára a kaparás és a körömápolás folyamatát, de el is foglalja és lefoglalja a figyelmüket. A kaparófa egyben játékhelyszín is lehet macskájuknak, ami segíti a testmozgásukat és az elméjük frissességét is. A macska boldogságának és jóllétének kulcsa a megfelelő szórakozás és aktivitás, és ez az egyszerű tárgy mindkettőt biztosítja.

Válassza ezt a szürke macska kaparófát, hogy macskája boldog és egészséges legyen! Töltsék együtt az időt egy olyan környezetben, ahol macskájuk élvezheti a kaparás, a pihenés és a játék örömeit. A kaparófa nem csak egy praktikus berendezés lesz otthonukban, hanem egy olyan befektetés macskájuk boldogságába, amit mindketten értékelni fognak.


Specifikáció

  • Termék méretei: a fotókon látható
  • Szín: szürke
  • Könnyen tisztítható alapanyag

 

További információk

Tömeg 7 kg
TOP