Macska kaparófa - szürke - 138cm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Macska kaparófa – szürke – 138cm

38.100 Ft (Bruttó) 30.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Macska kaparófa – szürke – 138cm

A macska kaparófa ideális választás házi kedvence számára, kényelmes pihenőhelyet biztosít, emellett játékhoz és köröm koptatáshoz is megfelelő eszköz. Ez a stílusos és praktikus kiegészítő ideális választás minden otthonba, ahol macskáknak biztosítanak egy kényelmes és saját teret.

A kaparófa szürke színű, ami tökéletesen illeszkedik a modern lakberendezési stílushoz. Az elegáns és diszkrét megjelenésével nemcsak macskája számára lesz vonzó, hanem otthona bármelyik szobájában is szépen mutat majd.

Többféle elemből épül fel, így minden macska méretéhez és preferenciájához könnyen illeszkedik. Legyen szó egy kis kölyökmacskáról vagy egy nagyobb fajtáról, biztos lehet benne, hogy kiskedvence megtalálja a számára legjobb helyet a pihenéshez és a körmei koptatásához.

Ez a kaparófa könnyen tisztítható anyagból készült, így a macska szőrén, portól és egyéb szennyeződésektől könnyedén megszabadítható. A tartós és strapabíró anyagnak köszönhetően hosszú élettartammal rendelkezik, így az sokáig is ki tudja elégíteni a macska szükségleteit.

A macska kaparófa magassága 138 cm, ami lehetővé teszi a macskája számára, hogy magasra ugorjon, felfedezze a környezetét és gyakorolja a természetes ösztöneit. A különböző magasságú platformok és alvóhelyek lehetővé teszik, hogy a macska kényelmesen pihenhessen, ugrálhasson és figyelhesse a körülötte zajló eseményeket.

Ezenkívül a kaparófa játékhelyként is szolgál. Különböző játékokkal és csengőkkel felszerelve, stimulálja a macska érdeklődését és játékos viselkedését. A macskák szeretnek felfedezni és játszani, éppen ezért ez a kaparófa remek lehetőséget kínál a számukra, hogy kielégítsék ezt a szükségletüket.

Ne hagyja, hogy a macskája az otthoni bútorokon koptassa a körmeit, vagy kényelmetlen helyeken próbáljon meg pihenni. Vásároljon egy magas minőségű, kényelmes és praktikus macska kaparófát, amely megfelel a macskája minden igényének. A szürke színű, könnyen tisztítható alapanyagból készült kaparófa sokáig tart, így hosszú távon is örömet szerez a macskájának.

Engedje meg, hogy a macskája a saját kis birodalmában élvezze az aktív játékot, a kényelmes pihenést és a körömápolást!


Specifikáció

  • Termék különböző méretei: a fotókon látható
  • Szín: szürke
  • Könnyen tisztítható alapanyag
  • Magassága: 138cm

 

További információk

Tömeg 7 kg
TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

24TAVASZ

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1