Macskaajtó, kutyaajtó - 25 x 23,5 cm, 4 utas » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Macskaajtó, kutyaajtó – 25 x 23,5 cm, 4 utas

19.050 Ft (Bruttó) 15.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: MAAK-L Kategóriák: , Címkék: ,

Macskaajtó, kutyaajtó – 25 x 23,5 cm, 4 utas

A macskaajtó, kutyaajtó lehetővé teszi házi kedvencének az akadálymentes közlekedést, 4 utas kialakításának köszönhetően többféleképpen beállítható.

Adjon több kényelmet és a szabadságot a házi kedvencének ezzel a macska és kutyaajtóval, amely lehetővé teszi, hogy kedvence akadálymentesen közlekedhessen, és hozzáférjen a világhoz. Az innovatív 4 utas kialakításnak köszönhetően könnyedén beállíthatja az ajtót többféle módon, hogy maximális rugalmasságot nyújtson házikedvencének a használat során.

A macskaajtó/kutyaajtó méretei tökéletesen illeszkednek az Ön igényeihez és kedvence méretéhez. A 25 x 23,5 x 5,5 cm-es keretméret és a 19 x 18,2 cm-es ajtóméret ideálisak a macskák és kutyák számára. Könnyedén választhatja a fehér vagy fekete színt, hogy harmóniában legyen az ajtóval vagy a ház stílusával. A megrendeléskor egyszerűen jelezze a kívánt színt a megjegyzés rovatban.

A macskaajtó/kutyaajtó egyszerűen felszerelhető, így Önnek kevesebb időt kell a beszerelésre fordítani, így több időt tölthet kedvencével. A strapabíró ABS alapanyagból készült ajtó biztosítja, hogy hosszú távon is megbízhatóan szolgálja ki kedvencét. Az anyag ellenáll a mindennapi kopásnak és ütéseknek, így nem kell aggódnia a tartósság miatt.

A 4 utas kialakítás a macskaajtó/kutyaajtó fő előnye, mivel lehetővé teszi Önnek és kedvencének, hogy meghatározzák a megfelelő beállítást. Mindkét irányban zárva/nyitva állapotban tarthatja az ajtót, ha például szeretné korlátozni kedvence mozgását bizonyos időszakokban. Ha pedig szabadon akarja engedni kedvencét, beállíthatja az ajtót úgy, hogy mindkét irányban nyitva legyen. Ez a rugalmasság lehetővé teszi, hogy a macska vagy kutya könnyen belépjen vagy kilépjen a helyiségből, és önállóan szabályozza a mozgását.

Ne engedje, hogy kedvence korlátozva legyen! Válassza a megbízható és sokoldalú macskaajtót/kutyaajtót, amely kényelmet és szabadságot biztosít az Ön és háziállata számára.

Rendelje meg még ma, és tapasztalja meg a könnyű és zavartalan közlekedést, amit ez a kiváló minőségű termék nyújt!


Specifikáció

  • 25 x 23,5 x 5,5 cm keret méret
  • 19 x 18,2 cm ajtó méret
  • Fehér vagy fekete színben rendelhető, megrendeléskor megjegyzésben kérjük megadni
  • Egyszerűen felszerelhető
  • Strapabíró ABS alapanyag
  • 4 utas kialakítás (mindkét irányban zárva/nyitva, egy irányban zárva/nyitva)

 

További információk

Tömeg 3 kg
TOP