Madárriasztó - max. 105 dB » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Madárriasztó – max. 105 dB

25.400 Ft (Bruttó) 20.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: 08850089 Kategóriák: , Címkék: ,

Madárriasztó – max. 105 dB

Aggódik a terméséért a kertjében, gyümölcsösében vagy szőlőskertjében?  Akkor ez az elektronikus madárriasztó pont az, amire szüksége van.
A belső hanggenerátor a ragadozó madarak kiáltásait utánozza, és hatékonyan riaszt el minden madarat az őrzött területről.  A beépített fényérzékelő blokkolja a készüléket a sötétben, így nem kell aggódnia az éjszakai zavaró hangok miatt. A készülék teljesen környezetbarát, nem használ vegyszereket.

Az elektronikus madárriasztó tökéletes megoldást nyújt a kertjében, gyümölcsösében vagy szőlőskertjében felmerülő madárok okozta aggodalmaira. Ezzel az eszközzel végre búcsút inthet a termését fenyegető ragadozó madaraknak, és garantáltan biztonságban tudhatja növényeit.

Az elektronikus madárriasztó rendkívül hatékony módon üti el a vadon élő madarakat az őrzött területről. A belső hanggenerátor speciális algoritmusok segítségével a ragadozó madarak kiáltásait utánozza, ezáltal elriasztva őket a közelgő veszélytől. Ez a realisztikus hanghatás kiváló eredményeket nyújt, és megakadályozza, hogy a madarak megközelítsék és kárt tegyenek a termésben.

A készülék rendelkezik egy beépített fényérzékelővel is, amely automatikusan blokkolja a készüléket a sötétben. Ez azt jelenti, hogy éjszaka nem kell aggódnia a zajos hangok miatt, amelyek zavarhatják az alvást. Az elektronikus madárriasztó kizárólag hangokat használ a madarak elriasztására, így nem kell aggódnia a vegyszerek vagy más környezetkárosító anyagok használata miatt.

Két különböző üzemmód

A termék két különböző üzemmódban működik, hogy kielégítse a különböző igényeket. Az első üzemmód a mozgásérzékelős aktiválás, amely kisebb területekre alkalmas. Amikor a mozgásérzékelő észleli a madarak jelenlétét, a hanggenerátor aktiválódik, és azonnal elkezdi a ragadozó madarak kiáltásainak lejátszását. Ez a mód ideális választás lehet, ha csak bizonyos területeket szeretne védeni.

A második üzemmód a hang időzítővel történő aktiválását teszi lehetővé. Ebben az üzemmódban a felhasználó képes beállítani a hang aktiválódásának kívánt időközét, így teljesen testreszabhatja az eszköz működését. Ez különösen hasznos lehet, ha bizonyos időszakokban a madarak intenzívebben támadják a területet, és szükség van a rendszeres madárriasztásra.

Az elektronikus madárriasztó tápellátása egy 220-240 V AC adapteren keresztül történik, amely 12 V DC-vel működik. A készülék sugárzási szöge 130 ° vízszintesen, és rendelkezik egy hatótávolságú PIR-érzékelővel is, amely akár 10 méterre is észleli a mozgást. A maximális hangerő 105 dB, ami elegendő ahhoz, hogy hatékonyan elriasztson minden madarat.

Az elektronikus madárriasztóval végre biztos lehet benne, hogy termése biztonságban van a ragadozó madarak támadásaitól. A speciális hanghatásokkal és az intelligens üzemmódokkal ez az eszköz hatékony védelmet nyújt a kertekben, gyümölcsösökben vagy szőlőskertekben. Ne engedje, hogy a madarak elpusztítsák az éves munkáját, válassza az elektronikus madárriasztót, és élvezze a terméshozam növekedését és a nyugodt kertészkedést.


Specifikáció

  • Két üzemmódban működik:
  • Mozgásérzékelős aktiválás (kisebb területekre alkalmas)
  • Az időzítő beállításával a hang a kívánt időközönként aktiválódik
  • Állítható időtartam: 5 és 30 perc között
  • Hangerőszabályozás

Műszaki paraméterek

  • Tápellátás: adapter 220-240 V AC, 50 Hz / 12 V DC
  • Sugárzási szög: 130 ° vízszintesen
  • PIR-érzékelő: Hatótávolság: 10 m
  • Hangerő: max. 105 dB
  • Méretek: méret: 115 x 200 x 120 mm

 

További információk

Tömeg 3 kg
TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

24TAVASZ

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1