Mechanikus prés - 1t » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Mechanikus prés – 1t

50.800 Ft (Bruttó) 40.000 Ft (Nettó)

1 készleten

Cikkszám: AP-1000 Kategóriák: , Címke:

Mechanikus prés – 1t

A mechanikus prés segítségével hatékonyan elvégezhetők az egyszerű szerelési feladatok, alkatrészek szét- és összeszerelése.

A mechanikus prés egy rendkívül hatékony eszköz, amely segítségével könnyedén elvégezhetők az egyszerű szerelési feladatok és a különböző alkatrészek szét- és összeszerelése. A professzionális berendezés kiváló minőségű alkatrészekből készült, és innovatív kialakítása biztosítja, hogy megfeleljen a felhasználók legmagasabb elvárásainak.

A termék specifikációja a következőképpen néz ki: a prés kapacitása 1 tonna, így könnyedén képes kezelni a különböző szerelési feladatokat és összetett alkatrészeket is. Az erős mechanikai szerkezetnek köszönhetően a prés stabil és megbízható, a pontos és hatékony munkavégzést ezáltal biztosítva van.

A maximális munkamagasság 110 mm, amely lehetővé teszi a nagyobb méretű alkatrészek kezelését is. Ezáltal a prés sokoldalúan alkalmazható, és különböző iparágakban és felhasználási területeken hasznos segítséget nyújt.

Az alaplap átmérője 90 mm, amely megfelelő stabilitást biztosít a présnek a munka során. A masszív és tartós alaplap biztosítja a pontos erőátvitelt és a problémamentes működést.

Összefoglalva ez a mechanikus prés a hatékony szerelési feladatokhoz és alkatrészek szét- és összeszereléséhez kiváló eszköz. 1 tonnás kapacitása, 110 mm-es max. munkamagassága és 90 mm-es alaplap átmérője biztosítja a stabil és megbízható működést. Ideális választás mind hobbi, mind professzionális felhasználók számára. Könnyen kezelhető, kompakt méretű és hordozható, ideális kisebb műhelyekbe is.

Ez a mechanikus prés ideális választás mind hobbi, mind professzionális felhasználók számára. A könnyű kezelhetőség és a megbízhatóság révén időt és energiát takaríthat meg a szerelési feladatok elvégzése során. Kompakt mérete lehetővé teszi, hogy kisebb műhelyekben is könnyen elférjen, ha pedig szükséges, akkor akár könnyedén hordozható a különböző munkahelyek, munkaállomások között is.

Ezzel a mechanikus présel egyszerűen és hatékonyan dolgozhat alkatrészek szét- és összeszerelésekor. Bármilyen műhelyben vagy ipari környezetben használja, a prés kiemelkedő teljesítményt nyújt, és hosszú távon megbízható társa lesz a szerelési munkák során.


Specifikáció:

  • Kapacitás: 1 tonna
  • Max. munkamagasság: 110mm
  • Alaplap átmérő: 90 mm

 

További információk

Tömeg 12 kg
TOP