Medence korlát, medence kapaszkodó - 137x91,4 cm » Gauder

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Medence kapaszkodó, medence korlát – 137×91,4 cm

146.050 Ft (Bruttó) 115.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: MKVV-5436 Kategória: Címkék: ,

Medence kapaszkodó, medence korlát – 137×91,4 cm

A medence korlát, medence kapaszkodó elengedhetetlen tartozék a medencébe történő bejutáshoz, illetve kiszálláskor is biztonságot nyújt.

Bemutatjuk Önnek a tökéletes kiegészítőt, ami az otthonában lévő medencéjéhez kényelmes és biztonságos ki és beszállást biztosít. Ez a tartozék elengedhetetlen, ha könnyedén szeretne belépni vagy kilépni a medencéből, és mindenkorra biztosítani szeretné a vízi élmények során a maximális biztonságot és stabilitást.

A medence korlát és kapaszkodó minőségi anyagok felhasználásával, kiváló tervezéssel és a funkcionalitásra való fókuszálással készült. A tartósságot és a hosszú élettartamot az SS304 minőségű rozsdamentes acél biztosítja. Ez a speciális acélötvözet ellenáll a rozsdának és a korróziónak, így biztosítva a tartozék hosszú távú használatát a medence környezetében.

A medence korlát terhelhetősége akár 110 kg is lehet, biztosítva ezzel, hogy mindenki könnyedén és biztonságosan használhassa azt. A mérete 137 x 91,4 cm, amely megfelelő támaszt és stabilitást nyújt a felhasználónak a be- és kilépés során. Ugyanakkor a tartozék rendkívül könnyű, mindössze 10 kg, így könnyedén mozgatható és telepíthető a medence körül anélkül, hogy felesleges nehézséget jelentene.

A medence korlát furatainak átmérője 9,5 mm, ami elegendő lehetőséget kínál a telepítéshez és a rögzítéshez. A cső átmérője 4,83 cm, és a cső falvastagsága 2 mm, biztosítva a tartozék stabilitását és megbízhatóságát a használat során. A rögzítő alaplap falvastagsága 4 mm, amely további erőt és tartósságot ad a szerkezetnek.

A medence korlát és kapaszkodó egyszerűen és gyorsan telepíthető a medence széléhez vagy oldalához, és könnyen beilleszthető a környezetbe anélkül, hogy bármilyen esztétikai vagy praktikai kompromisszumot kellene kötni. Az elegáns és időtálló designja tökéletesen illeszkedik a medence környezetéhez, emelve annak megjelenését és biztosítva a stílust és a funkcionalitást egyszerre.

Ne engedje, hogy a medence használata nehézséget vagy biztonsági aggodalmakat okozzon. Válassza a minőségi és megbízható medence korlátot és kapaszkodót, amely minden igényét kielégíti. Élvezze a biztonságos és kényelmes úszást, miközben nyugodtan tudhatja, hogy a medence korlát mindig kéznél van, hogy támogassa Önt a be- és kilépés során!


Specifikáció:

  • SS304 rozsdamentes acél
  • Terhelhetőség: 110kg
  • Méret: 137 x 91,4 cm
  • Tömeg: 10kg
  • Furat átmérő: 9,5 mm
  • Cső átmérő: 4,83 cm
  • Cső falvastagság: 2 mm
  • Rögzítő alaplap falvastagság: 4 mm

További információk

Tömeg 10 kg
TOP