Medence kapaszkodó, medence korlát - 76,2x55,8 cm » Gauder

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Medence kapaszkodó, medence korlát – 76,2×55,8 cm

57.150 Ft (Bruttó) 45.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: MKVV-3022 Kategória: Címkék: ,

Medence kapaszkodó, medence korlát – 76,2×55,8 cm

A medence korlát, medence kapaszkodó elengedhetetlen tartozék a medencébe történő bejutáshoz, illetve kiszálláskor is biztonságot nyújt.

A medence kapaszkodó vagy medence korlát azoknak az embereknek készült, akik a medencébe való be- és kiszállás során extra biztonságra vágynak. Ez az elengedhetetlen tartozék gondoskodik arról, hogy a medencébe való bejutás és kilépés egyszerű és biztonságos legyen.

Ez a medence kapaszkodó kiváló minőségű SS304 rozsdamentes acélból készül, amely hosszú élettartamot és kiváló tartósságot biztosít. A rozsdamentes acél anyaga ellenáll a korróziónak és a környezeti hatásoknak, így hosszú távon is megbízható segítséget nyújt.

A kapaszkodó terhelhetősége akár 110 kg, így biztos lehet benne, hogy stabilan tartja Önt a medencéből való kilépése és belépés során. A méretei ideálisak, így a legtöbb medence szélére könnyedén felszerelhető. A kapaszkodó pontos méretei 76,2 x 55,8 cm, így elegendő helyet biztosít a fogásnak.

Ez a medence kapaszkodó könnyű és hordozható, hiszen mindössze 5 kg tömege van. Ez pedig lehetővé teszi, hogy könnyen elhelyezhesse és áthelyezhesse a medence körül, ha arra van szükség.

A fúráshoz szükséges furatok átmérője 9,5 mm, ami biztosítja a szilárd rögzítést. A cső átmérője 4,83 cm, és a cső falvastagsága 2 mm, így a kapaszkodó kiváló stabilitást és megbízhatóságot nyújt.

A rögzítő alaplap falvastagsága 4 mm, ami további tartósságot és stabilitást biztosít. Ez a tartozék megfelel a szigorú minőségi előírásoknak, így nyugodtan támaszkodhat rá a medencébe való be- és kilépéskor.

Összességében, ha extra biztonságot és kényelmet szeretne a medence használata során, a medence kapaszkodó a tökéletes választás az Ön számára. A rozsdamentes acél anyaga, a kiváló méretek és a szilárd rögzítési lehetőség garantálja, hogy Ön biztonságban élvezhesse a medencében töltött időt.


Specifikáció:

  • SS304 rozsdamentes acél
  • Terhelhetőség: 110kg
  • Méret: 76.2 x 55.8 cm
  • Tömeg: 5kg
  • Furat átmérő: 9.5 mm
  • Cső átmérő: 4.83 cm
  • Cső falvastagság: 2 mm
  • Rögzítő alaplap falvastagság: 4 mm

További információk

Tömeg 5 kg
TOP