Medence kapaszkodó, medence korlát - 98,9x81,3 cm » Gauder

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Medence kapaszkodó, medence korlát – 98,9×81,3 cm

95.250 Ft (Bruttó) 75.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: MKVV-3932 Kategória: Címkék: ,

Medence kapaszkodó, medence korlát – 98,9×81,3 cm

A medence korlát, medence kapaszkodó elengedhetetlen tartozék a medencébe történő bejutáshoz, illetve kiszálláskor is biztonságot nyújt.

Kiváló minőségű SS304 rozsdamentes acélból készült, amely garantálja az hosszú élettartamot és ellenáll a rozsda kialakulásának. Ez a tartós anyag biztosítja, hogy a korlát ellenálljon az időjárás viszontagságainak és az évekig tartó használatnak.

Ez a termék terhelhetősége 110 kg, tehát nagyobb súlyú felhasználók számára is biztonságosan használható. A mérete 98,9 x 81,3 cm, így megfelelően helyet biztosít a medence szélén, és kényelmes fogást nyújt a felhasználóknak. Emellett a termék könnyű súlyú, mindössze 9 kg, ami megkönnyíti a szállítást és a telepítést.

A medence korlát furatának átmérője 9,5 mm, míg a cső átmérője 4,83 cm. A cső falvastagsága 2 mm, amely biztosítja a stabilitást és a megbízhatóságot. Rögzítő alaplapja falvastagsága 4 mm, ami további biztosítékot jelent a stabilitás és az erős kapaszkodás érdekében.

Ez a medence korlát és medence kapaszkodó nem csak praktikus, hanem stílusos kiegészítője is lesz medencéjének. Kiváló minőségű anyagokból és precíz gyártási folyamatokkal készült, így biztos lehet abban, hogy hosszú távon is kiváló szolgáltatást nyújt.

A medence korlát és medence kapaszkodó kiváló választás minden medence tulajdonos számára, akik a biztonságot és a funkcionalitást értékelik. Ez a tartozék számos előnnyel jár, amelyek meggyőzik Önt arról, hogy miért érdemes megvásárolni ezt a terméket.

Összességében, a medence korlát és medence kapaszkodó kiváló választás azoknak, akik a biztonságot és a kényelmet keresik a medencéjükben. A tartós anyagból és precíz gyártási folyamatokból származó minőség garantáltan elégedetté teszi Önt, és a kiváló funkcionalitása biztosítja, hogy hosszú távon is élvezze a medencéjét a legnagyobb biztonságban és kényelemben. Ne habozzon, vásároljon egyet még ma, és tegye medencéjét még élvezetesebbé és biztonságosabbá!


Specifikáció:

  • SS304 rozsdamentes acél
  • Terhelhetőség: 110kg
  • Méret: 98,9 x 81,3 cm
  • Tömeg: 9kg
  • Furat átmérő: 9,5 mm
  • Cső átmérő: 4,83 cm
  • Cső falvastagság: 2 mm
  • Rögzítő alaplap falvastagság: 4 mm

További információk

Tömeg 9 kg
TOP