Mini korongozó - kék, 10 cm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Mini korongozó – kék, 10 cm

31.750 Ft (Bruttó) 25.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Cikkszám: VH-851B Kategóriák: , Címkék: ,

Mini korongozó – kék, 10 cm

A mini korongozó használata lehetővé teszi a kézműves termékek egyszerű elkészítését, kiváló kikapcsolódást nyújt a család minden tagja számára. Ez az eszköz nem csak egyszerűen egy korongozó, hanem egy családi szórakozást és kreatív tevékenységet kínáló eszköz, amellyel könnyedén elkészíthetők saját műalkotások. Ismerkedjen meg Ön is a kiváló kézműves termékek készítésének izgalmas világával!

A mini korongozóval szinte bárki képes lesz csodálatos kerámiákat, agyagfigurákat vagy akár vázákat vagy tálakat készíteni. Legyen szó felnőttekről vagy gyerekekről, mindenki megtalálhatja benne a kikapcsolódás és a kreativitás forrását.

Az eszköz átmérője kényelmesen kompakt, mindössze 10 cm, így könnyen elhelyezhető a munkaterületen, és nem foglal sok helyet. A kék színű kialakításának köszönhetően a mini korongozóval még a munka is vidámabbá válik.

A termék teljesítménye 30W (230V), ami elegendő az optimális működéshez és a kívánt forgási sebességhez. A mini korongozó fordulatszáma 0-2000 1/perc között változtatható, így mindenki saját igényeinek megfelelően beállíthatja a megfelelő sebességet a tökéletes eredmény érdekében.

A kétirányú forgási irány lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy mindkét irányban dolgozhassanak, és különböző technikákat alkalmazhassanak a műveletek során. Ezáltal sokoldalúbb lehetőségek nyílnak meg a termékek tervezése és formázása terén.

A mini korongozó termék mérete és tömege is ideális. Csak 15 cm x 14 cm x 10 cm méretű és mindössze 2 kg súlyú, így könnyen hordozható és tárolható. Akár a műhelyben, akár az udvaron vagy a teraszon használják, az eszköz mindig kéznél lehet, amikor a kreativitás előjön.

Ne habozzon tovább, fedezze fel a kézműves világ izgalmait a mini korongozóval! Hozza létre saját egyedi kerámiaművét, és élvezze a családdal együtt töltött időt ezzel a kiváló eszközzel. Legyen az egy kis hobbi vagy akár a szakma része, ez az eszköz mindig elkápráztatja a kézművesség szerelmeseit.


Specifikáció

  • Átmérő: 10 cm
  • Szín: kék
  • Teljesítmény: 30W (230V)
  • Fordulatszám: 0-2000 1/perc
  • Forgási irány: kétirányú
  • Termék méret és tömeg: 15 cm x 14 cm x 10 cm és 2 kg

 

További információk

Tömeg 2 kg
TOP