Mini korongozó - piros, 10 cm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Mini korongozó – piros, 10 cm

31.750 Ft (Bruttó) 25.000 Ft (Nettó)

2 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: VH-851R Kategóriák: , Címkék: ,

Mini korongozó – piros, 10 cm

A mini korongozó használata lehetővé teszi a kézműves termékek egyszerű elkészítését, kiváló kikapcsolódást nyújt a család minden tagja számára.

Fedezze fel a kreativitás világát a mini korongozóval! Ez a kompakt eszköz lehetővé teszi a kézműves termékek egyszerű és szórakoztató elkészítését, amely minden családtag számára kiváló kikapcsolódást nyújt.

Kiemelkedően praktikus mérete és könnyű súlya teszi lehetővé, hogy bárhol és bármikor belekezdjen az alkotásba. Az eszköz átmérője 10 cm, ami ideális méretet biztosít a különböző kézműves projektekhez. A kifinomult piros szín pedig vidámságot és lendületet ad a munkafolyamatnak.

A 30W (230V) teljesítményű motor hajtja az eszközt, amely lehetővé teszi a sima és hatékony működést. A fordulatszám széles tartományban állítható be, 0 és 2000 fordulat/perc között, így könnyedén szabályozhatja a korongozás sebességét a projekt követelményeinek megfelelően.

Az eszköz segítségével megtapasztalhatja az agyag formázásának örömét, és létrehozhat saját egyedi dizájnt, amely tükrözi az egyéniségét. Továbbá gyakorlatilag bármilyen típusú agyaggal használható, így lehetősége van különböző anyagokkal kísérletezni és változatos projektet megvalósítani.

A mini korongozó kétirányú forgási irányt kínál, amely nagyban megkönnyíti a munkafolyamatot és lehetővé teszi a jobb- és balkezes felhasználók számára egyaránt az optimális munkavégzést. A termék mérete 15 cm x 14 cm x 10 cm, és mindössze 2 kg súlyú, így könnyen tárolható és szállítható.

Ajándéknak is kiváló választás! Ha egy olyan személynek keres ajándékot, aki szereti a kézműves tevékenységeket, a mini korongozó tökéletes választás lehet, hogy inspirálja és örömet szerezzen neki.

Ez a mini korongozó ideális választás mind a kezdők, mind a tapasztaltabb kézművesek számára. Készítsen egyedi agyag tárgyakat, cserépárukat vagy akár díszeket a lakásába. A lehetőségek szinte végtelenek, és garantáltan felfedezheti a benned rejlő tehetséget és alkotói vágyat.

Szerezze be a mini korongozót ma, és hozza létre saját, egyedi kézműves mesterműveit otthonában!


Specifikáció

  • Átmérő: 10 cm
  • Szín: piros
  • Teljesítmény: 30W (230V)
  • Fordulatszám: 0-2000 1/perc
  • Forgási irány: kétirányú
  • Termék méret és tömeg: 15 cm x 14 cm x 10 cm és 2 kg

További információk

Tömeg 2 kg
TOP