Mini korongozó - sárga, 10 cm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Mini korongozó – sárga, 10 cm

31.750 Ft (Bruttó) 25.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: VH-851 Kategóriák: , Címkék: ,

Mini korongozó – sárga, 10 cm

A mini korongozó használata lehetővé teszi a kézműves termékek egyszerű elkészítését, kiváló kikapcsolódást nyújt a család minden tagja számára.

Fedezze fel Ön is a kézművesség világát a mini korongozóval! Ez a kis eszköz lehetővé teszi, hogy könnyedén elkészítse saját kézműves termékeit, miközben kiváló kikapcsolódást nyújt az egész család számára. Legyen szó kisgyerekekről vagy felnőttekről, mindenkinek élvezetet fog nyújtani ennek a praktikus eszköznek a használata.

A mini korongozó átmérője 10 cm, így bármilyen kisebb méretű kézműves projektet könnyedén elkészíthet vele. A sárga szín pedig vidám hangulatot áraszt majd, amikor belekezd a kreatív tevékenységekbe.

Ezzel a korongozóval a teljesítmény sem jelent problémát. A 30W-os motor biztosítja, hogy minden mozdulata hatékonyan és erőteljesen átjusson a formázandó anyagon. Ráadásul a 230V-os feszültségnek köszönhetően egyszerűen használhatja az eszközt bármilyen otthoni konnektorból.

A fordulatszám szabályozása révén teljesen testre szabhatja a korongozó működését. A 0-2000 1/perc tartományban állíthatja be a megfelelő sebességet a projektjeihez. Legyen szó finom kidolgozásról vagy gyorsabb, erőteljesebb munkáról, a mini korongozó mindig hozza a várt eredményt.

A kétirányú forgási irány pedig még több rugalmasságot biztosít a munkavégzés során. Kényelmesen váltogathat a jobb- és balirány között, ami ideális a különböző formázási technikák és minták létrehozásához. Nincs többé korlát, csak a képzelete szabhat határt a teremtő folyamatnak.

A mini korongozó méretei kompaktak és könnyen hordozhatóak. Mindössze 15 cm x 14 cm x 10 cm-es és 2 kg-os súlyával könnyedén magával viheti bárhová. Legyen szó egy hétvégi kiruccanásról a természetbe vagy egy kézműves műhely látogatásáról, mindig kéznél lesz a mini korongozó, hogy kifejezhesse kreativitását.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Szerezze be a mini korongozót még ma, és fedezze fel Ön is a kézművesség varázslatos világát. Engedje szabadjára a kreativitását, és hozzon létre egyedi, kézzel készített műalkotásokat a családjának és a barátainak örömére!


Specifikáció

  • Átmérő: 10 cm
  • Szín: sárga
  • Teljesítmény: 30W (230V)
  • Fordulatszám: 0-2000 1/perc
  • Forgási irány: kétirányú
  • Termék méret és tömeg: 15 cm x 14 cm x 10 cm és 2 kg

 

További információk

Tömeg 2 kg
TOP