Mobil napelem szett, kemping napelem - SOLARFAM 240Wp » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Mobil napelem szett, kemping napelem – SOLARFAM 240Wp

133.350 Ft (Bruttó) 105.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: 04290175 Kategóriák: , Címkék: , ,

Az eszköz 12V-os rendszerfeszültséggel működik.

A napelemes rendszer a következő alkatrészeket tartalmazza:

2x SOLARFAM 12V/120W monokristályos napelem (Méretek: 1200 * 510 * 30 mm)
1x osztott csatlakozó napelemekhez MC4Y szett
1x SOLARFAM PWM 12-24V/20A napelem vezérlő
1x SOLARFAM kábel 2×10.0M-4mm2 piros-fekete
1x Biztonsági kapcsoló akkumulátorhoz 32 A

Ez a készlet nem tartalmaz akkumulátort. Ha nincs fedélzeti akkumulátor a lakókocsijában, javasoljuk, hogy válasszon egy zárt AGM, GEL vagy LiFePo akkumulátort a napelemes akkumulátorok közül.

A SOLARFAM sorozat napelemes szabályozója, amely a rendszer felügyelet nélküli működtetéséről gondoskodik, áttekinthető beépített LCD kijelzővel rendelkezik. Információt nyújt a napelem feszültségéről és áramáról, az akkumulátor feszültségéről és töltőáramáról, valamint az egyenáramú készülékek áramfelvételéről. Statisztikai információkat is kínál a termelt és felhasznált energia teljes mennyiségéről. Közvetlenül a napelemes szabályozó előlapján két USB-kimenetet is talál, amelyek mobiltelefonok, táblagépek stb. töltésére alkalmasak.

A készlet két darab 10 méter hosszú kábelt tartalmaz. A napelemhez való csatlakozáshoz szükséges MC4-es csatlakozók a kábelek végére vannak szerelve. A kábel egy részét a napelemes szabályozó és az akkumulátor összekapcsolására is használhatja – csak szerelje fel a biztosíték leválasztóját erre a kábelre, a lehető legközelebb az akkumulátorhoz az ábra szerint. A telepítést végző szakember (villanyszerelő) a napelemes szabályozóhoz vezető kábelek végeit utólagosan perselyekkel szerelheti fel. Az akkumulátorhoz a kábelvégeket az akkumulátor típusától függően megfelelő fűzőlyukakkal kell ellátni.

 

További információk

Tömeg 10 kg
TOP