Mozgó labda kutyáknak és macskáknak - 8cm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Mozgó labda kutyáknak és macskáknak – 8cm

7.620 Ft (Bruttó) 6.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: MBDC-8 Kategóriák: , Címkék: , ,

Mozgó labda kutyáknak és macskáknak – 8cm

A mozgó labda ideális választás kutyája és macskája számára, ezzel az aktív játékkal egyszerűen lekötheti kedvence figyelmét. Ideális és tökéletes választás kutyája és macskája számára, ha szeretné lekötni kedvence figyelmét és aktív játékra ösztönözni.

Ez az eszköz rendkívül izgalmas játékot kínál kedvence számára. Csak kapcsolja be, és nézze, ahogy a labda dinamikusan és kiszámíthatatlanul mozog a padlón, felkeltve kedvence érdeklődését és ösztönözve őket az önfeledt és szórakoztató játékra. A labda kiszámíthatatlan mozgása garantálja, hogy kutyája vagy macskája mindig aktív és lelkes maradjon, miközben szórakozik.

Ez a mozgó labda fekete színű, ami kontrasztot és izgalmat ad a játékhoz. Emellett rendelkezik 4 különböző színű borítással, így lehetősége van változatosságot és személyre szabottságot adni a játékhoz. Válassza a sárgát, a kéket, a rózsaszínt vagy a zöldet, hogy megfeleljen kedvence ízlésének vagy a dekorációjának.

A labda átmérője 8 cm, ami ideális méretet jelent a kutyák és macskák számára. Nem túl nagy ahhoz, hogy kényelmetlen legyen a szájukba véve vagy a mancsukba tartva, de elég nagy ahhoz, hogy könnyen követhessék és ügyesen megfogják, vagy játszanak vele a mancsukkal.

A mozgó labda egy AA 1,5 V elemmel működik (ami nem tartozék). Ez az energiaforrás hosszú játékidőt biztosít kedvencének, így sokáig élvezhetik a labdával való interakciót. Fontos megjegyezni, hogy az elem nem tartozék, így külön meg kell vásárolni.

Összességében, a mozgó labda tökéletes választás az aktív és szórakoztató játékok körében, kutyája vagy macskája számára. Az ideális átmérő miatt pedig nem okoz kényelmetlenséget. Könnyen lekötheti kedvencét, miközben megmozgatja és szórakoztatja őket. A fekete szín és a 4 különböző borítás lehetőséget ad arra, hogy személyre szabja a játékot.

Vásárolja meg a mozgó labda játékot és figyelje, meg, hogy házikedvence mennyire fog örülni és önfeledten játszani vele!


Specifikáció

  • fekete labda
  • 4 különböző színű borítás (sárga, kék, rózsaszín, zöld)
  • 8 cm átmérő
  • 1x AA 1.5 V elemmel üzemeltethető (nem tartozék)

 

 

További információk

Tömeg 1 kg
TOP