MPPT töltésvezérlő szélgenerátorhoz - 48V, 10A » Gauder

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

MPPT töltésvezérlő szélgenerátorhoz – 48V, 10A

39.370 Ft (Bruttó) 31.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: MPPT-4810 Kategóriák: , Címkék: ,

MPPT töltésvezérlő szélgenerátorhoz – 48V, 10A

Az MPPT töltésvezérlő használata optimalizálja a szélgenerátor által termelt energia akkumulátorba történő töltését, ezáltal kímélve az akkumulátort.

Ez a forradalmian új technológia lehetővé teszi, hogy a szélgenerátor teljesítménye mindig a maximumon legyen. Biztosítja a hatékony energiatöltést és az akkumulátor hosszabb élettartamát.

Az MPPT töltésvezérlő fő jellemzője a 48V feszültség, amely tökéletesen illeszkedik a szélgenerátorok általában használt feszültségéhez. Ez a kiegyensúlyozott feszültség garantálja a stabil és hatékony töltési folyamatot. Az 10A áramerősség pedig elegendő erőt biztosít ahhoz, hogy az akkumulátorokat gyorsan és hatékonyan feltöltse a szélenergia felhasználásával.

A töltésvezérlő egyik kiemelkedő tulajdonsága az MPPT (Maximum Power Point Tracking) működési elv. Ez lehetővé teszi, hogy az eszköz mindig az optimális ponton működjön a szélgenerátor teljesítményének kihasználása szempontjából. Ez azt jelenti, hogy az eszköz folyamatosan figyeli a szélgenerátor kimenő teljesítményét, és automatikusan beállítja a töltési paramétereket annak érdekében, hogy a lehető legtöbb energiát továbbítsa az akkumulátorba. Ennek eredményeként maximalizálja az energiatermelést és minimalizálja az energia veszteséget, amely kíméli az akkumulátort és hosszabb élettartamot biztosít.

A termék teljesítmény tartománya 100 és 1000W között változik, így képes alkalmazkodni különböző szélgenerátorokkal és azok teljesítményével. Ez a rugalmasság lehetővé teszi, hogy az MPPT töltésvezérlőt széles körben alkalmazzák különböző méretű és típusú szélgenerátorokkal rendelkező rendszerekben.

Az MPPT töltésvezérlő használata nem csak az energiahatékonyságot és az akkumulátor védelmét szolgálja, hanem lehetővé teszi a felhasználók számára is, hogy maximalizálják a szélgenerátor rendszerük teljesítményét és megtakarítsák az energiaköltségeket. A megbízható és hatékony működése révén az MPPT töltésvezérlő segít kiváltani a legtöbbet a szélgenerátorból, és biztosítja, hogy a termelt energia ne vesszen kárba.

Összességében az MPPT töltésvezérlő egy innovatív és megbízható eszköz, amely megoldást kínál a szélgenerátorok által termelt energia hatékony felhasználására és az akkumulátorok optimális töltésére. A specifikációk, mint a 48V feszültség, az 10A áramerősség és a 100-1000W teljesítmény tartomány, valamint az MPPT működési elv garantálják a hatékony és stabil működést. Ne hagyja, hogy az energia kárba vesszen! Válassza az MPPT töltésvezérlőt, és élvezze az optimális energiatermelést és az akkumulátor hosszabb élettartamát.


Specifikáció

  • 48V feszültség
  • 10A áramerősség
  • 100-1000W teljesítmény tartomány
  • MPPT működési elv

További információk

Tömeg 3 kg
TOP