Műfű falburkoló panel - 60x40 cm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Műfű falburkoló panel – 60×40 cm

3.810 Ft (Bruttó) 3.000 Ft (Nettó)

14 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: MFP-6040 Kategóriák: ,

Műfű falburkoló panel – 60×40 cm

A műfű falburkoló panel megoldást nyújt otthonának, irodájának, erkélyének vagy akár rendezvény helyszínek dekorációként történő elhelyezésére.

Ez a panel lehetővé teszi, hogy könnyedén felhelyezhesse a falakra, és azonnal élvezze a természetes és zöld látványt anélkül, hogy valódi füvet kellene gondoznia.

Ez a falburkoló panel 100% PE alapanyagból készült, amely tartós és hosszú élettartamot biztosít. A mérete 60×40 cm, ami ideális ahhoz, hogy könnyen elhelyezhesse a kívánt felületeken. A panel vastagsága 4 cm, így megfelelő mélységet biztosít a realisztikus megjelenéshez.

A műfű falburkoló panel vágható, így könnyedén alkalmazkodhat a különböző méretekhez és formákhoz. Ez lehetővé teszi, hogy testreszabott megjelenést hozzon létre az otthonában vagy irodájában. Emellett a panel hajlítható is, így könnyedén illesztheti az ívekhez és kanyarokhoz, így bármilyen felületen használható.

A panel nemcsak esztétikus, hanem praktikus is. Könnyen tisztítható és karbantartható, így hosszú távon megőrzi vonzó megjelenését. Emellett ellenáll az időjárás viszontagságainak, így kültéri és beltéri helyszíneken egyaránt használható. Innovatív megoldással rendelkezik a könnyű telepítéshez és az élethű zöld megjelenéshez. Egész évben élvezheti a zöld növények látványát, anélkül, hogy gondot kellene viselnie a növekedésükről. Számtalan kreatív lehetőséget kínál az enteriőrök és exteriőrök számára, és tartós anyaga biztosítja hosszú élettartamát.

Legyen szó akár saját otthonáról, irodájáról vagy rendezvény helyszínről, a műfű falburkoló panel remek választás a dekorációhoz. Hozza létre a zöld oázist, amely kellemes hangulatot és friss levegőt áraszt környezetében. A panel könnyen telepíthető és eltávolítható, így bármikor egyszerűen változtathatja a belső vagy külső tér megjelenését.

Felejtse el a folyamatos nyíárst és a gondozást! A műfű falburkoló panel segítségével könnyedén varázsolhat életre egy modern és zöld környezetet, anélkül, hogy időt és erőfeszítést kellene fordítania a fűvel való munkára.

Tartós, könnyen karbantartható és rugalmasan formázható, így teljes körűen testreszabható a kívánt környezet megteremtéséhez. Varázsolja otthonát vagy munkaterét egy zöld paradicsommá egyszerűen és gyorsan!

Specifikáció

  • Alapanyag: 100% PE
  • Méret: 60×40 cm
  • Vastagság: 4 cm
  • Vágható
  • Hajlítható

További információk

Tömeg 1 kg
TOP