Műsövény, Műleveles díszkerítés, árnyékoló - dinnye 1x1m » Gauder

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Műleveles díszkerítés, árnyékoló, belátásgátló műsövény – dinnye 1x1m

12.700 Ft (Bruttó) 10.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: ADF-D1010 Kategóriák: , Címkék: , ,

Műleveles díszkerítés, árnyékoló, belátásgátló műsövény – dinnye 1x1m

A műsövény 100×100 cm-es területen ideális megoldást nyújt otthonában, teraszán, erkélyén vagy akár beltéren privát és dekoratív szféra kialakítására. Ez a sokoldalú termék kül- és beltérben is használható, így a lehetőségek száma szinte végtelen.

A műsövény könnyen felhelyezhető kerítésre, rácsra, falra vagy bármely más felületre, és könnyen mozgatható is, így a kívánt helyszínre könnyedén áthelyezhető. A valósághű megjelenése azt eredményezi, hogy a mesterséges növényi levelek természetesnek tűnnek. A telepítéshez egyszerűen használjon kötegelőt vagy szalagot. A dekorelem egy könnyed vágással a kívánt méretre és alakra alakítható, így falidíszként vagy kerítésként is használható.

Az egyik legfontosabb előnye ennek a műsövénynek a sűrűn elhelyezett levelek, amelyek nemcsak megakadályozzák a belátást, de árnyékolóként is funkcionálnak. Ezáltal egy privát és intim környezetet teremt otthonában vagy az erkélyén, miközben a levelek biztosítják a szellőzést is. Így élvezheti a nyugodt pillanatokat és a kellemes hőmérsékletet a szabadban, anélkül hogy zavaró külső hatások érnék.

A műsövény tartós, fakulásálló megjelenést biztosít. A poliészter levelek frissek és örökzöldek maradnak egész évben, így nem kell aggódni a fakulás vagy a rossz időjárási körülmények miatt. Emellett könnyen tisztítható és karbantartható is, így könnyen fenntartható az optimális megjelenés érdekében.

A műsövény tökéletes választás azok számára, akik szeretnének egy zöld környezetet teremteni az otthonukban, de nincs idejük vagy hozzáértésük a növények gondozásához. A könnyen vágással alakítható méret lehetővé teszi a testreszabott tervezést, így otthonában vagy kertjében egyedi stílust hozhat létre.

A műsövény stílusos és elegáns kiegészítő otthonának vagy kültéri területeinek dekorációjához. A valósághű megjelenése és a könnyű használhatósága révén ez a dekorációs elem az ideális választás azoknak, akik szeretnének zöld környezetet teremteni, de nem szeretnének foglalkozni a növények gondozásával. Élvezze a műsövény által nyújtott szépséget és intimitást otthonában vagy a szabadban, anélkül hogy bármilyen kompromisszumot kellene kötnie.

Specifikáció

  • Dinnye
  • Méret: 100×100 cm
  • Kül- és beltérben egyaránt használható
  • Vágható

 

További információk

Tömeg 3 kg
TOP