Műsövény, Műleveles díszkerítés, árnyékoló, - perilla 1x1m » Gauder

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Műleveles díszkerítés, árnyékoló, belátásgátló műsövény – perilla 1x1m

12.700 Ft (Bruttó) 10.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Cikkszám: ADF-P1010 Kategóriák: , Címkék: , ,

Műleveles díszkerítés, árnyékoló, belátásgátló műsövény – perilla 1x1m

Fedezze fel otthona vagy terasza új dekoratív lehetőségeit a zöld perilla levél műsövény dekorációval! Ez a remekbeszabott növényi műleveles díszkerítés ideális választás lehet, ha privát és hangulatos légkört szeretne teremteni otthonában, teraszán, erkélyén vagy akár a belső tereiben.

A zöld perilla levél műsövény mérete 100×100 cm, így elegendő teret biztosít a kreatív elrendezésekhez és a személyre szabott megjelenéshez. Kiválóan alkalmazható kül- és beltérben egyaránt, így szinte bárhol elhelyezheti a választott helyen. A könnyen vágási képessége pedig lehetővé teszi, hogy igény szerint formázza és alakítsa a növényt, így falidíszként vagy akár kerítésként is használhatja.

A műsövénnyel való munka rendkívül egyszerű és praktikus. Gyorsan és könnyedén rögzítheti a kerítésre, rácsra, falra vagy bármilyen más felületre, amelyet dekorálni szeretne. Ráadásul könnyedén mozgatható, így könnyen áthelyezheti a növényt, ha meg szeretné változtatni a belső teret vagy a kert kialakítását.

A zöld perilla levél műsövény valósághű megjelenést kínál. A mesterséges növényi levelek természetes megjelenésűek, így képesek élethűen reprodukálni a valódi növényeket. Telepítésükhöz egyszerűen kötegelőt vagy szalagot használhat, hogy stabilan rögzítse őket a kívánt felületen. Az igényeknek megfelelően könnyedén vághatók és formálhatók, így különleges alakzatokat és mintákat hozhat létre.

A sűrűn elhelyezett levelek nemcsak esztétikai szempontból előnyösek, hanem praktikus funkciókat is ellátnak. Megakadályozzák a belátást, így növelik a privát szférát, ugyanakkor árnyékolóként is funkcionálnak. Emellett biztosítják a szellőzést, így a helyiség vagy a terasz friss és kellemes marad.

A zöld perilla levél műsövény fakulásálló megjelenést kínál. A tartós és frissen megjelenő poliészter levelek egész évben megőrzik az örökzöld

megjelenésüket, így mindig gyönyörűen mutatnak. Továbbá, könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, így a növény mindig ragyogóan szép marad.

Tegye otthonát vagy teraszát egyedivé és hangulatossá a zöld perilla levél műsövénnyel. Élvezze a természetes és élethű megjelenést, a könnyű kezelhetőséget és a tartósságot, amelyet ez a lenyűgöző dekoráció nyújt. Hozzon létre egy varázslatos és kényelmes szférát otthonában a zöld perilla levél műsövénnyel!

Specifikáció

  • Zöld perilla levél
  • Méret: 100×100 cm
  • Kül- és beltérben egyaránt használható
  • Vágható

További információk

Tömeg 3 kg
TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

2024FEB

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1