Nagyítós fejpánt - 1,75x, 30mm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Nagyítós fejpánt – 1,75x, 30mm

6.350 Ft (Bruttó) 5.000 Ft (Nettó)

2 készleten (utánrendelhető)

Nagyítós fejpánt – 1,75x, 30mm

Nagyítós fejpánt a kisméretű alkatrészek összeszereléséhez, javításához. Ez a speciális eszköz 3 dioptriás lencsével rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az apró részletek pontos és tiszta megtekintését, így lehetővé téve Önnek, hogy gond nélkül dolgozhasson az összeszerelés során.

A fejpánt energiaigényét négy darab 1,5V-os AAA elem biztosítja, így hosszú órákon keresztül használhatja anélkül, hogy aggódna az energiahiány miatt. A könnyű és kompakt kialakításnak köszönhetően a fejpánt kényelmesen illeszkedik a fejre, így hosszabb munkafolyamatok során sem okoz kellemetlenséget vagy fáradtságot.

Az 1,75-szörös nagyítás lehetővé teszi a részletek még jobb megtekintését, így könnyedén észreveheti a finom szerelési vagy javítási hibákat. A 30 mm lencseátmérő tág látómezőt biztosít, így egyszerre több részletet is áttekinthet, és nem maradhatnak ki fontos részletek.

Ez a nagyítós fejpánt ideális választás az elektronikai szereléshez, ékszerkészítéshez, órák vagy más finommechanikai alkatrészek javításához. Ezzel az eszközzel növelheti a hatékonyságot és a pontosságot a munkafolyamatok során, valamint minimalizálhatja az emberi hibák lehetőségét.

Ezenkívül a nagyítós fejpánt kiválóan alkalmazható más tevékenységekhez is. Például, ha szeret apró részletekkel dolgozni a kézműves projektekben, mint például a modell építés, ékszerkészítés vagy akár a horgolás, ez a fejpánt megkönnyíti a munkát. A nagyítás lehetővé teszi, hogy még finomabb részleteket lásson, így a kreatív elképzeléseit még precízebben valósíthatja meg.

A nagyítós fejpánt kiváló választás lehet idősebb emberek vagy látással kapcsolatos problémákkal küzdők számára is. Segítségével könnyedén olvashatja a kisebb betűket a könyvekben vagy újságokban, valamint segít a finomabb munkákban, mint például a varrás vagy a keresztszemes hímzés.

A tartós kialakítás és a könnyű súly garantálja, hogy hosszú távon is megbízhatóan szolgáljon. A fejpánt könnyen beállítható a kényelmes illeszkedés érdekében, és nem okoz kellemetlenséget vagy nyomást a fejen hosszabb használat során sem.

Ne engedje, hogy az apró alkatrészek összeszerelése vagy javítása bosszúságot okozzon! Vásároljon egy nagyítós fejpántot, és élvezze a könnyű és pontos munkavégzést!


Specifikáció

  • 3 dioptria
  • Energiaigény: 4 x 1,5V (AAA)
  • Tömeg: 160g
  • 1,75x nagyítás
  • 30 mm lencseátmérő

 

További információk

Tömeg 2 kg
TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

24TAVASZ

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1