Nyelvdob - 11 tónusú - arany » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Nyelvdob – 11 tónusú – arany

35.560 Ft (Bruttó) 28.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: TD-G Kategóriák: ,

A nyelvdob egyre nagyobb népszerűségnek örvendő hangszer, kompakt méretének köszönhetően szinte bárhol használható.

A legújabb trendeknek megfelelően a nyelvdob az egyre növekvő népszerűségnek örvendő hangszerek közé tartozik. Az előnyös kompakt mérete lehetővé teszi, hogy szinte bárhol könnyedén használható legyen. Legyen szó akár otthoni zenei kísérletezésről, színpadi fellépésekről vagy akusztikus szettbe való integrálásról, ez a hangszer minden helyzetben kiemelkedő teljesítményt nyújt.

Egyik fontos jellemzője az anyagminőség, amelyet a gyártók az acél-titán ötvözet használatával értek el. Ez a különleges anyag kombinációja a könnyedséget és a strapabíróságot egyesíti, így garantálva a hosszú élettartamot és a kiváló hangminőséget. A hangszer arany színe tovább növeli a hangszer vonzerejét, és eleganciát kölcsönöz a megjelenésének.

Az 11 tónusú nyelvdob lehetőséget nyújt a gazdag és változatos hangzás kifejezésére. A különböző tónusok révén a zenészek kifejezhetik kreativitásukat és egyedi hangzásokat hozhatnak létre. Az átmérője 10″, ami a tökéletes egyensúlyt biztosítja a hangszer hordozhatósága és a hangtartomány között. A 14 cm-es magasság és az 1,8 kg-os könnyű tömeg további kényelmet és rugalmasságot nyújt a használat során.

Specifikáció

  • Anyagminőség: acél-titán ötvözet
  • Szín: arany
  • 11 tónusú
  • Átmérő: 10″
  • Magasság: 14 cm
  • Tömeg: 1,8 kg

MI IS AZ A NYELVDOB?

A nyelvdob az ütős hangszernek az a fajtája, amelynek alapja a nyelv- vagy légdugattyús mechanizmus. A hangszerben a nyelv mozgatásával hoznak létre hangot. A nyelvdob általában a perkussziós hangszerek kategóriájába tartozik, és a világ különböző kultúráiban széles körben elterjedt. A hangszer hangja kemény és erőteljes, és számos zenei stílusban alkalmazzák, beleértve a jazzt, a bluesot, az afrikai zenét és a funkot.

A nyelvdob sokszínű hangszer, amelyet számos stílusban alkalmazhatunk. A legtöbb esetben a világzene, a folk, a blues, az afro-karibi zene, a reggae és az etnikai zenék kategóriájában szerepel, ahol a ritmus és a hangsúlyosság nagyon fontos szerepet játszanak. Emellett népszerű a néptánc zenéjében is, ahol a dob jellegzetes dobhangja adja a tánc ritmusát.

A nyelvdob lehetővé teszi a zenészek számára, hogy kreatívan használják a hangokat, és olyan egyedi és eltérő hangzásokat hozzanak létre, amelyek nem mindennapiak. Ennek köszönhetően a nyelvdob sokféle stílusban nélkülözhetetlen hangszerként szerepel.

További információk

Tömeg 2 kg
TOP