Nyelvdob - 11 tónusú - fekete » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Nyelvdob – 11 tónusú – fekete

35.560 Ft (Bruttó) 28.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: TD-B Kategóriák: ,

A nyelvdob egyre nagyobb népszerűségnek örvendő hangszer, kompakt méretének köszönhetően szinte bárhol használható. Fekete színével és modern, vonzó designjával mindenki figyelmét magára vonzza.

A kiemelkedő anyagminőség garantálja a hosszú élettartamot és a kiváló hangzásvilágot. Az acél-titán ötvözetből készült, amely erős és tartós, így a hangszert biztosan hosszú ideig élvezheti. A speciális ötvözetnek köszönhetően ez a hangszer kivételesen tiszta és meghatározott hangokat produkál, amelyek elkápráztatják a hallgatóságot.

11 különböző tónust képes előállítani, amelyek lenyűgöző zenei kifejezésekhez és ritmusokhoz vezetnek. Bármilyen stílusú zenében használhatja, legyen szó könnyedebb dallamokról vagy akár dinamikus ütemekről. A változatos hangszínek és az intuitív játékélmény révén a nyelvdob lehetővé teszi, hogy kreativitását és zenei tehetségét szabadon kibontakoztassa.

Átmérője 10 hüvelyk (25,4 cm), és magassága 14 cm, amely ideális méretet biztosít a kényelmes játékhoz. Nem túl nagy, ezért könnyedén hordozható, és elfér a legtöbb hátizsákban vagy zenekaritáskában.

Annak ellenére, hogy csak 1,8 kg a tömege, masszív és strapabíró, így tartós kísérője lehet a mindennapi zenélésnek. Ráadásul könnyen tisztítható, így mindig tökéletes állapotban tarthatja.

A nyelvdob ideális választás mindazoknak, akik szeretik a zenét és új kihívásokat keresnek. Legyen Önnek is ilyen hangszere még ma, és élvezze a zenélés izgalmát és örömét egy innovatív és stílusos hangszer segítségével!

Specifikáció

  • Anyagminőség: acél-titán ötvözet
  • Szín: fekete
  • 11 tónusú
  • Átmérő: 10″
  • Magasság: 14 cm
  • Tömeg: 1,8 kg

MI IS AZ A NYELVDOB?

A nyelvdob egy ütős hangszer. A nyelvdob ütős hangszernek az a fajtája, amelynek alapja a nyelv- vagy légdugattyús mechanizmus. A hangszerben a nyelv mozgatásával hoznak létre hangot. A nyelvdob általában a perkussziós hangszerek kategóriájába tartozik, és a világ különböző kultúráiban széles körben elterjedt. Ennek a hangszernek a hangja kemény és erőteljes, és számos zenei stílusban alkalmazzák, beleértve a jazzt, a bluesot, az afrikai zenét és a funkot.

A nyelvdob sokszínű hangszer, amelyet számos stílusban alkalmazhatunk. A legtöbb esetben a világzene, a folk, a blues, az afro-karibi zene, a reggae és az etnikai zenék kategóriájában szerepel, ahol a ritmus és a hangsúlyosság nagyon fontos szerepet játszanak. Emellett népszerű a néptánc zenéjében is, ahol a dob jellegzetes dobhangja adja a tánc ritmusát.

A nyelvdob lehetővé teszi a zenészek számára, hogy kreatívan használják a hangokat, és olyan egyedi és eltérő hangzásokat hozzanak létre, amelyek nem mindennapiak. Ennek köszönhetően a nyelvdob sokféle stílusban nélkülözhetetlen hangszerként szerepel.

További információk

Tömeg 2 kg
TOP