Nyelvdob - 13 tónusú - fekete » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Nyelvdob – 13 tónusú – fekete

53.340 Ft (Bruttó) 42.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: STDP-B1312 Kategóriák: , Címkék: ,

Fedezd fel a zene új dimenzióját az új acél-titán ötvözetből készült dobunkkal! A fekete színű 12″ ~30cm átmérőjű dob 13 különböző hangot ad ki, így lehetővé teszi számodra, hogy egyedi és változatos ritmusokat hozz létre. A magassága 18 cm, ami kényelmes játékot biztosít számodra akár hosszabb ideig is. Tedd próbára a zenei képességeidet a mi kiváló minőségű dobunkkal!

 

Specifikáció

  • Anyagminőség: acél-titán ötvözet
  • Szín: fekete
  • 13 tónusú
  • Átmérő: 12″ ~30cm
  • Magasság: 18 cm

nyelvdob

Mi is az a nyelvdob?

A nyelvdob egy ütős hangszer. A nyelvdob ütős hangszernek az a fajtája, amelynek alapja a nyelv- vagy légdugattyús mechanizmus. A hangszerben a nyelv mozgatásával hoznak létre hangot. A nyelvdob általában a perkussziós hangszerek kategóriájába tartozik, és a világ különböző kultúráiban széles körben elterjedt. A nyelvdob hangja kemény és erőteljes, és számos zenei stílusban alkalmazzák, beleértve a jazzt, a bluesot, az afrikai zenét és a funkot.

A nyelvdob sokszínű hangszer, amelyet számos stílusban alkalmazhatunk. A legtöbb esetben a világzene, a folk, a blues, az afro-karibi zene, a reggae és az etnikai zenék kategóriájában szerepel, ahol a ritmus és a hangsúlyosság nagyon fontos szerepet játszanak. Emellett népszerű a néptánc zenéjében is, ahol a dob jellegzetes dobhangja adja a tánc ritmusát.

A nyelvdob lehetővé teszi a zenészek számára, hogy kreatívan használják a hangokat, és olyan egyedi és eltérő hangzásokat hozzanak létre, amelyek nem mindennapiak. Ennek köszönhetően a nyelvdob sokféle stílusban nélkülözhetetlen hangszerként szerepel.

További információk

Tömeg 2 kg
TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

2024FEB

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1