Nyelvdob - 8 tónusú - fekete » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Nyelvdob – 8 tónusú – fekete

40.640 Ft (Bruttó) 32.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: STDP-B810 Kategóriák: , Címkék: ,

A nyelvdob egyre nagyobb népszerűségnek örvendő kellemes hangzású hangszer, kompakt méretének köszönhetően szinte bárhol használható.

Specifikáció

– Anyagminőség: acél-titán ötvözet

– Szín: fekete

– 8 tónusú

– Átmérő: 10″ ~25cm

– Magasság: 14 cm

MI IS AZ A NYELVDOB?

A nyelvdob egy ütős hangszer. A nyelvdob ütős hangszernek az a fajtája, amelynek alapja a nyelv- vagy légdugattyús mechanizmus. A hangszerben a nyelv mozgatásával hoznak létre hangot. A nyelvdob általában a perkussziós hangszerek kategóriájába tartozik, és a világ különböző kultúráiban széles körben elterjedt. A nyelvdob hangja kemény és erőteljes, és számos zenei stílusban alkalmazzák, beleértve a jazzt, a bluesot, az afrikai zenét és a funkot.

A nyelvdob sokszínű hangszer, amelyet számos stílusban alkalmazhatunk. A legtöbb esetben a világzene, a folk, a blues, az afro-karibi zene, a reggae és az etnikai zenék kategóriájában szerepel, ahol a ritmus és a hangsúlyosság nagyon fontos szerepet játszanak. Emellett népszerű a néptánc zenéjében is, ahol a dob jellegzetes dobhangja adja a tánc ritmusát.

A nyelvdob lehetővé teszi a zenészek számára, hogy kreatívan használják a hangokat, és olyan egyedi és eltérő hangzásokat hozzanak létre, amelyek nem mindennapiak. Ennek köszönhetően a nyelvdob sokféle stílusban nélkülözhetetlen hangszerként szerepel.

További információk

Tömeg 2 kg
TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

24TAVASZ

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1