Okos automata etető - wifi » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Okos automata etető – wifi

63.500 Ft (Bruttó) 50.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Ezzel az okos automata etetővel pontosan beprogramozhatja, hogy mikorra adagoljon ki egy bizonyos mennyiségű eledelt (körülbelül 10 ml-es adagokban). Ezenkívül az okostelefonján található alkalmazáson keresztül távolról, manuálisan is etetheti kedvenceit.
Teljesmértékben az Ön kezében lehet a háziállatok etetésének ideje és a pontos adagméret.

Macskájának vagy kutyájának többé nem kell várnia az ételre, ha a gazdi későn ér haza, és nem kell többé megkérnie a szomszédokat, hogy etessék meg háziállatait, amikor hétvégére elutazik.

Ez az automata etető kivehető eleségtartállyal rendelkezik, amely akár 3,7 liter szárazeledel tárolására is alkalmas. Az érzékelő a LED kijelzőn keresztül tájékoztatja Önt, és értesítést küld a telefonjára, ha a tartály már majdnem kiürült.

A második érzékelő minden egyes etetéskor ellenőrzi, hogy az étel valóban kiadagolásra került. Ha a tartály teljesen kiürült, eltömődött vagy felborult, értesítést kap arról, hogy nem adagolható az eledel.

Az automata etető egy 5V 1A USB töltővel és egy USB és micro-USB csatlakozóval ellátott kábellel működik. Annak érdekében, hogy háziállatai áramkimaradás esetén is kapjanak ételt, tartalékmegoldásként csatlakoztathat egy power bankot (nem tartozék) a készülékhez. Az etetési terv tárolódik a memóriában, így még Wi-Fi kapcsolat nélkül is meghatározott időben kapnak majd ételt kedvencei.

Leírás

Beállítható az adagolási mennyiség és időpont
Távolról is vezérelhető
Kb. 10 ml-enként beállítható adagolási mennyiség
Figyelmeztetés küldése, ha a tartályban kevés eledel van
Figyelmeztetés küldése, ha az adagolás nem sikerült
Power bank (nem tartozék) csatlakoztatási lehetőség (áramszünet esetére)

Műanyag alapanyag

Fehér-szürke szín

Kivehető tál

3,7 l kapacitás

 

További információk

Tömeg 4 kg
TOP