Okos zár - Smart Lock G30 » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Okos zár – Smart Lock G30

89.600 Ft (Bruttó) 70.551 Ft (Nettó)

1 készleten

Cikkszám: 043912 Kategóriák: , Címke:

Okos zár – Smart Lock G30

A Lockin G30 egy okos zár billentyűzettel, amely lehetővé teszi Önnek, hogy bárhonnan kinyissa a bejárati ajtót. Ezt az alkalmazásban, PIN-kóddal vagy ujjlenyomattal teheti meg. Az eszköz támogatja a hangvezérlést is, melyhez használhatja a Google Assistant vagy az Amazon Alexa szolgáltatásokat. A zárhoz továbbá lehetősége van más háztartási tagoknak is hozzáférést biztosítani. A G30 telepítése rendkívül egyszerű és gyors, és a Lockin révén nem kell aggódnia az elmentett jelszavak biztonsága miatt, hiszen az adatai maximálisan védettek.

Ajtók távoli kinyitása

Mostantól nincs szükség kulcsok keresgélésére otthoni ajtója kinyitásához. A Lockin okos zár lehetővé teszi a távoli ajtónyitást bárhol is legyen. Egy dedikált alkalmazás segítségével nyomon követheti, hogy az ajtó éppen nyitva vagy zárva van-e, és ellenőrizheti, hogy ki lépett be a házba. Az optimális működéshez egy Wi-Fi hálózat szükséges.

Hozzáférés biztosítása mások számára

Vegye át a Lockin G30 teljes irányítását, és kényelmesen kezelje a hozzáférési jogosultságokat. A billentyűzettel felszerelt okos zár akár 50 különböző PIN-kódot és akár 20 ujjlenyomatot is rögzíthet, így több személy részére is kényelmes hozzáférést biztosíthat. Az alkalmazás segítségével kiválaszthatja, kiknek engedélyezi a zárhoz való hozzáférést, és nyomon követheti, hogy azok mikor használják a zárat. Továbbá, lehetőség van állandó, ideiglenes vagy egyszeri jelszavak kiosztására másoknak. Ez különösen ideális bérelhető szálláshelyek számára, mivel nem szükséges kulcsokat adni a vendégeknek. Elegendő csak időszakosan kiküldeni egy hozzáférési kódot a tartózkodásuk időtartamára.

Különböző lehetőségek

Az ajtó különböző módokon nyitható meg, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet. A zár nemcsak az alkalmazásban, hanem az Amazon Alexa és a Google Assistant hangvezérlésen keresztül is irányítható. Az előre beállított PIN-kódok vagy ujjlenyomatok is lehetővé teszik az ajtó kinyitását. Az Auto Lock funkció automatikusan bezárja az ajtót, így nem kell aggódnia amiatt, hogy esetleg elfelejtette volna ezt megtenni. A zárat időlegesen is kikapcsolhatja, például akkor, amikor csak egy pillanatra hagyja el a házat, hogy mondjuk kivigye a szemetet.

Robusztus kialakítás, könnyű telepítés

A billentyűzet vezeték nélküli és megbízható működéssel rendelkezik. Az IPX5 szintű vízállóságnak köszönhetően az eső sem jelent problémát. A kényelmes gombok segítségével könnyedén vezérelheti az ajtót, és ez a funkció egy külön ujjlenyomat-panelről is elvégezhető. Ezenkívül egy LED-es kijelző tájékoztatja Önt a termék működési állapotáról. A készülék telepítése továbbá csak körülbelül 10-15 percet vesz igénybe, és nem igényel további szerszámokat vagy az eredeti zár cseréjét.

Mielőtt vásárol, kérjük, győződjön meg arról, hogy a zár kompatibilis-e az Ön ajtótípusával. A termék sikeres beszereléséhez az alábbi feltételeknek kell megfelelni:

 • Europrofil,
 • a zárat belülről kell kulcsolni,
 • az ajtó és a hengerzár közötti távolság több mint 3 mm,
 • a kulcsos henger kívülről nyitható, ha be van kulcsolva,
 • a kulcs vastagsága kevesebb mint 7 mm,
 • a kulcs és a hengerzár közötti távolság kevesebb mint 40 mm.
 • más esetekben a Lockin zár beszereléséhez szükség lehet az ajtóhenger cseréjére.

Specifikáció

 • zár
 • billentyűzet ujjlenyomat funkcióval
 • Wi-Fi hub
 • felhasználói kézikönyv
 • Pin kód, alkalmazásvezérlés és újlenyomattal történő bejutás
 • Vezérlés okostelefonnal applikáción keresztül
 • Egyszerű beszerelés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Okos zár – Smart Lock G30” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TOP