Orsómotor - léghűtés, 1,5kW » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Orsómotor – léghűtés, 1,5kW

63.500 Ft (Bruttó) 50.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: JST-JGF-F65C Kategóriák: , Címke:

Orsómotor – léghűtés, 1,5kW

Az orsómotor használatával pontosan és gyorsan elvégezhető a különböző munkadarabok megmunkálása.

A 65×205 mm-es mérettel és 3 kg-os tömeggel rendelkező eszköz a tökéletes választás minden olyan munkadarab megmunkálására, ahol a pontosság és a sebesség elengedhetetlen. Ez a hatékony eszköz lehetővé teszi, hogy könnyedén elvégezhesse a műveleteket, és időt és erőfeszítést takarítson meg.

Az orsómotor 1,5 kW teljesítménnyel rendelkezik, ami elegendő ahhoz, hogy megbirkózzon a legkeményebb anyagokkal is a különböző munkafolyamatok során. A 230V feszültség és a 400 Hz frekvencia biztosítja a stabil működést és a hosszú élettartamot. Ez a megbízható motor garantálja, hogy munkája zavartalan maradjon, és lehetővé teszi, hogy hatékonyan végezze el a különböző feladatokat.

Az orsómotor maximális fordulatszáma 24000 1/perc, ami azt jelenti, hogy gyorsan elvégezheti a munkadarabok megmunkálását. Ez a sebesség lehetővé teszi, hogy hatékonyan dolgozzon és időt takarítson meg minden egyes műveletnél.

A csapágyazásban az NSK 6002 x 2 és az NSK 6000 x 2 csapágyak biztosítják a kiváló minőséget és a sima működést. Ezek a minőségi csapágyak hosszú élettartammal rendelkeznek és ellenállnak a kopásnak, valamint a terhelésnek, így garantálják az orsómotor megbízhatóságát és tartósságát.

Az orsómotor kiváló választás mindenféle munkadarab megmunkálásához, beleértve a fémeket, műanyagokat és faanyagokat is. Bármilyen ipari vagy barkácsprojekthez ideális eszköz, amely segít Önnek a munkafolyamatok hatékonyabbá tételében és a jobb eredmények elérésében.

Összességében az orsómotor a kiváló minőségű összetevők, a nagy teljesítmény és a megbízhatóság kombinációját kínálja. Pontosan és gyorsan elvégezheti a munkadarabok megmunkálását, miközben élvezi a hatékony működést és a tartósságot, továbbá rendkívül sokoldalú eszköz, amely ideális választás ipari és otthoni felhasználásra egyaránt

Ez az orsómotor ideális választás minden mesterember és hobbi kedvelő számára, akik hatékony és precíz megmunkálást szeretnének elvégezni.


Specifikáció:

  • Méret: 65×205 mm
  • Teljesítmény: 1,5kW
  • Feszültség: 230V
  • Frekvencia: 400Hz
  • Fordulatszám: max. 24000 1/perc
  • Csapágyazás: NSK 6002 x 2, NSK 6000 x 2
  • Tömeg: 3 kg

További információk

Tömeg 3 kg
TOP