Összecsukható kézi kocsi » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Összecsukható kézi kocsi

76.200 Ft (Bruttó) 60.000 Ft (Nettó)

Ideális választás kiránduláshoz, akár kisebb túrákhoz, emellett az összehajtható kézi kocsi segítségével könnyen és kényelmesen elvégezheti a ház körüli, kertészeti munkálatokat. Használatával minden szükséges szerszámot és kiegészítőt könnyedén szállíthat kertjében. A munka befejezését követően összehajtva kis helyen is tárolható.

– Acél váz

– Vízálló védőponyva

– Nehezebb terepre alkalmas kerekek (7″x4″)

– 100 kg terhelhetőség

– Kék, piros és fekete szín

– Méretek: 98.5×54.3×98.5 cm

– Méretek összehajtva: 98.5x52x17.8 cm

1 készleten (utánrendelhető)

Összecsukható kézi kocsi

Az összecsukható kézi kocsi segítségével könnyen és kényelmesen elvégezheti a ház körüli, kertészeti munkálatokat. Használatával minden szükséges szerszámot és kiegészítőt könnyedén szállíthat kertjében. A munka befejezését követően összehajtva kis helyen is tárolható.

Ez a tökéletes eszköz a ház körüli munkálatokhoz és kertészeti tevékenységekhez. Akár a kerti szerszámokat, akár a kiegészítőket kell szállítania, ez a kocsi megkönnyíti és kényelmessé teszi a feladatok elvégzését. Ráadásul könnyen összecsukható, így akár kis helyen is tárolható, amikor már nincs rá szükség.

Masszív acél vázzal rendelkezik, ami biztosítja a stabilitást és a tartósságot. Nincs szükség aggodalomra az időjárás miatt sem, mivel a kocsi vízálló védőponyvával van ellátva, ami megvédi a szállított tárgyakat az esőtől és más környezeti hatásoktól.

A kocsi nehezebb terepre is alkalmas kerekekkel rendelkezik, amelyekkel könnyedén áthaladhat a füves vagy dombos területeken is. A 7″ x 4″ méretű kerekek biztosítják a stabilitást és a gördülékeny mozgást akár a legkeményebb terepen is.

Nem kell aggódnia a terhelhetőség miatt sem, mivel ez a kézi kocsi akár 100 kg súlyt is elbír. Tehát legyen az nehéz kerti szerszámok vagy egyéb tárgyak, ez a kocsi megbízhatóan szállít mindent, amire szüksége van. Ezenkívül, a kocsi többféle színben is elérhető, hogy a saját stílusához és ízléséhez igazíthassa.

A kocsi méretei 98,5 cm hosszú, 54,3 cm széles és 98,5 cm magas, így elegendő helyet biztosít a tárgyak számára. Amikor már nincs rá szüksége, egyszerűen összecsukhatja a kocsit, és a mérete mindössze 98,5 cm hosszú, 52 cm széles és 17,8 cm magas lesz, amely lehetővé teszi a kompakt tárolást és szállítást.

Ne habozzon tovább, és szerezze be az összecsukható kézi kocsit, hogy megkönnyítse a kertészeti munkálatokat és a ház körüli teendőket. Kényelem, megbízhatóság és praktikusság egyetlen eszközben!


  • Acél váz
  • Vízálló védőponyva
  • Nehezebb terepre alkalmas kerekek (7″ x 4″)
  • 100 kg terhelhetőség
  • Többféle színben
  • Méretek: 98.5×54.3×98.5 cm
  • Méretek összecsukva: 98.5x52x17.8 cm

További információk

Tömeg 10 kg
Szín

fekete, kék, piros

TOP