Összehajtható esővízgyűjtő - 378l » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Összehajtható esővízgyűjtő – 378l

36.830 Ft (Bruttó) 29.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Hasznosítsa újra Ön is az esővizet és tegyen szert számos előnyre. Ez egy környezetbarát és gazdaságos megoldás, amely lehetővé teszi, hogy gyűjtő hordók segítségével az esővizet hasznosítsuk, melyet kertünk ereszcsatornájából gyűjtünk össze. Ez a praktikus rendszer számos igényt kielégít, miközben a vízköltségeink jelentősen csökkennek és a vízkészlet megőrzése is hatékonyabbá tehető. Az esős időszakokban könnyedén felállíthatóak az összehajtható esővízgyűjtők, amelyek akár több száz liter víz tárolására képesek, biztosítva ezzel a hosszabb távú vízfelhasználást. A fenntarthatóság még sosem volt ilyen vonzó!

Gyerekjáték az alkalmazása: az összehajtható esővízgyűjtő többféle méretben kapható. Egyszerűen helyezze el a gyűjtő tartályt az ereszcsatorna alatt és engedje, hogy a víz a felső hálón keresztül belefolyjon. Így könnyedén öntözheti vagy tisztíthatja kertjét, gyepét, autóját és különböző növényeit egyaránt. Ideális megoldás a szabadban történő kertészkedéshez, miközben a felső háló hatékonyan védi a víztárolót a bogarak és a szennyeződések ellen.

1000D PVC összehajtható esővízgyűjtő: ez az alapanyag biztosítja a korrózióállóságot, napfénnyel szembeni ellenállóságot és a repedéseknek is ellenáll. Ideális választás a hosszú távú használatra, beleértve a hideg téli napokat is.

Szivárgásmentes kialakítás: ne aggódjon a tárolt víz szivárgása miatt. A kifolyószelep, a csaptelep és a túlfolyó külső és belső gumitömítéssel van felszerelve, hogy megelőzze a szivárgást. Emellett, ha az esővízgyűjtő megtelik, a felesleges víz könnyedén kifolyik a felső túlfolyón, javítva ezzel a felhasználói élményt.

Összehajtható és újrafelhasználható: az esővízgyűjtő összecsukható kialakításának köszönhetően könnyedén szállítható és tárolható. Amikor éppen nincs szüksége rá, egyszerűen hagyhatja a garázsban vagy a kerti tárolóban, így még több helyet spórolva. Az újrafelhasználható, könnyen összeszerelhető szerkezet lehetővé teszi, hogy bármikor egyszerűen használatba vehesse, amikor éppen szüksége van a praktikus esővízgyűjtőre.

Specifikáció:


Termék színe: Fekete
Anyaga: PVC
Sűrűség: 1000D
Vastagság: 0,5mm
Kapacitás: 378l
Tömeg:  4,5 kg

További információk

Tömeg 5 kg
TOP