Papírvágó - kézi, A3, 500 ív » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Papírvágó – kézi, A3, 500 ív

114.300 Ft (Bruttó) 90.000 Ft (Nettó)

1 készleten

Papírvágó – kézi, A3, 500 ív

A kézi papírvágó ideális választás kis- és közepes mennyiségű vágási feladat elvégzéséhez. A kézi papírvágóval könnyedén és hatékonyan vághatja az íveket, és megbirkózik az összes fontos mérettel és vastagsággal.

Ez a papírvágó egy erős acél szerkezettel rendelkezik, amely biztosítja a stabilitását és a tartósságát. Nem kell aggódnia a minőség miatt, hiszen ez a vágó tökéletesen alkalmas hosszú távú használatra.

A kiváló eszköz akár 500 ívet is képes vágni. Legyen szó A3, A4, B5, A5, B6 vagy B7 méretű papírokról, ez a vágó tökéletesen kompatibilis velük. Nincs többé szüksége különféle vágóeszközökre vagy méretre szabott eszközökre, mert ez a papírvágó mindent képes kezelni.

A vágási szélesség tekintetében a maximális érték 42 cm, ami lehetővé teszi Önnek, hogy széles körben alkalmazza ezt a vágót. Legyen szó nagyobb méretű dokumentumokról, poszterekről vagy más papíralapú anyagokról, ezzel a vágóval könnyedén megbirkózhat velük.

Ami pedig a vastagságot illeti, a papírvágó 4 cm-es maximális vágási vastagságot képes elérni. Ez azt jelenti, hogy a vastagabb papírok, kartonok vagy más anyagok sem jelentenek problémát a vágás során.

A termék méretei 67 x 42 x 28 cm, és a tömege 21 kg. Ez a méret és súly kiegyensúlyozott és könnyen kezelhető vágóeszközt eredményez, amelyet könnyedén áthelyezhet és tárolhat a munkaterületén.

Röviden összefoglalva, a kézi papírvágó minden szempontból kiváló választás a kis- és közepes mennyiségű vágási feladatokhoz. Az acél szerkezet biztosítja a stabilitását és a tartósságát, míg a különböző méretkompatibilitás és a nagy vágási szélesség lehetővé teszi a sokoldalú felhasználást. Ne habozzon tovább, szerezzen be egyet, és tapasztalja meg az egyszerűséget és hatékonyságot, amit ez a kézi papírvágó nyújtani tud!


Specifikáció

  • Acél szerkezet
  • Max. 500 ív vágható
  • A3 / A4 / B5 / A5 / B6 / B7 méret kompatibilitás
  • 42 cm max. vágási szélesség
  • 4 cm max. vágási vastagság
  • 67 x 42 x 28 cm termék méret
  • 21 kg tömeg

További információk

Tömeg 21 kg
TOP