Papírvágó - kézi, A4, 400 ív » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Papírvágó – kézi, A4, 400 ív

95.250 Ft (Bruttó) 75.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Papírvágó – kézi, A4, 400 ív

A kézi papírvágó ideális választás kis- és közepes mennyiségű vágási feladat elvégzéséhez. Kiváló minőségű, tartós acél szerkezettel rendelkezik, amely biztosítja a stabil és hatékony vágást.

A termék alkalmas A4, B5, A5, B6 és B7 méretű papírokhoz, amelyeket könnyedén és precízen vághatunk. A vágó szélessége akár 29,7 cm is lehet, és a max. vágási vastagság 3,5 cm, így a legtöbb irodai papír, dokumentum és fotó könnyedén vágható vele.

A termék mérete 52 cm x 28 cm x 39,5 cm, így könnyen elfér a legtöbb íróasztalon és polcon. Annak ellenére, hogy a vágó nagy és masszív, csak 19 kg a súlya, ami lehetővé teszi a könnyű mozgatását és tárolását.

A vágó ergonomikus kialakítású, így kényelmesen és biztonságosan használható. A vágólapok élesek és tartósak, ami lehetővé teszi a pontos és tiszta vágást minden alkalommal. Az állítható vágási mélység lehetővé teszi a vágás beállítását az egyedi igényeknek megfelelően, így az ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy minden dokumentumuk tökéletesen és pontosan lesz levágva.

A kézi papírvágó könnyen tisztítható és karbantartható, ami tovább növeli a termék hosszú élettartamát és megbízhatóságát. A vágó számos ipari, kereskedelmi és személyes alkalmazásra használható, ideális azoknak a vállalkozásoknak és egyéneknek, akik magas minőségű vágást igényelnek.

Az eszköz megvásárlása tehát kiváló befektetés, mert garantálja a professzionális és precíz vágást, hosszú élettartamot, kényelmes használatot és sokoldalú alkalmazhatóságot. Legyen szó akár irodai munkáról, kreatív projektekről vagy dokumentumok előkészítéséről, ez a termék tökéletes választás a hatékony és minőségi vágáshoz.

Összességében, a kézi papírvágó kiváló minőségű, hatékony és biztonságos eszköz, amely lehetővé teszi a pontos és tiszta vágást minden alkalommal. A tartós acél szerkezet, az éles vágólappok és a könnyen karbantartható kialakítás garantálják, hogy ez a termék sokáig hasznos és megbízható eszköz lesz minden felhasználó számára.


Specifikáció

  • Acél szerkezet
  • max. 400 ív vágható
  • A4 / B5 / A5 / B6 / B7 méret kompatibilitás
  • 29,7 cm max. vágási szélesség
  • 3,5 cm max. vágási vastagság
  • 52 cm x 28 cm x 39,5 cm termék méret
  • 19 kg tömeg

További információk

Tömeg 20 kg
TOP