PCB, NYÁK előmelegítő lemez - 280x270mm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

PCB, NYÁK előmelegítő lemez – 280x270mm

114.300 Ft (Bruttó) 90.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

PCB, NYÁK előmelegítő lemez – 280x270mm

A PCB, NYÁK előmelegítő lemez lehetővé teszi a nyomtatott áramkörök megfelelő előkészítését a további feladatok elvégzéséhez.

A speciálisan tervezett eszköz lehetővé teszi, hogy a nyomtatott áramkörök megfelelő hőmérsékleten legyenek a további munkafolyamatokhoz, így biztosítva a kiváló minőségű és megbízható elektronikai berendezések előállítását.

Ez a kifinomult előmelegítő lemez egy 280 x 270 mm-es fűthető munkateret biztosít, amely ideális méretet kínál a különféle méretű és típusú nyomtatott áramkörök kezeléséhez. A tágas munkatér lehetővé teszi a nagyobb, vagy több kisebb nyomtatott áramkörök előkészítését, így időt és energiát takarítva meg.

Az előmelegítő lemez teljesítménye rendkívül hatékony, és a 1600W összteljesítménynek köszönhetően 1500W fűtési teljesítményt biztosít a használata során. Ez lehetővé teszi a gyors és egyenletes hőeloszlást a munkaterületen, így optimalizálva a nyomtatott áramkörök előkészítését. A precíz hőmérséklet-vezérlés biztosítja, hogy a munkaterület a megfelelő hőmérsékleten maradjon, így minimalizálva a túlhevülés vagy az alulmelegedés kockázatát.

A maximális 450°C hőmérséklet lehetőséget nyújt a széles körű alkalmazásokhoz és a különböző anyagokhoz. Ez a rugalmasság lehetővé teszi az áramkörök megfelelő előmelegítését, még akkor is, ha a felhasznált anyagok magas hőmérsékletet igényelnek.

A PCB, NYÁK előmelegítő lemez könnyű súlyú és hordozható, mindössze 7,1 kg. Ez a kompakt és könnyű kialakítás megkönnyíti az eszköz szállítását és tárolását, valamint rugalmasságot biztosít az eszköz használatában. Együtt a magas teljesítménnyel és a kiváló minőségű anyagokkal, ez a lemez kiváló választás az elektronikai szakemberek, szerelők vagy hobbi műszerészek számára, akik nyomtatott áramkörök előkészítésével foglalkoznak.

Összességében a PCB, NYÁK előmelegítő lemez professzionális eszköz a nyomtatott áramkörök megfelelő és hatékony előkészítéséhez. A nagy fűthető munkatér, a magas teljesítmény, a pontos hőmérséklet-vezérlés és a könnyű hordozhatóság kombinációja lehetővé teszi a gyors és megbízható áramkör előkészítést, így segítve a felhasználókat a magas minőségű elektronikai projektek sikeres megvalósításában.


Specifikáció

  • 280 x 270 mm fűthető munkatér
  • 1600W összteljesítmény (1500W fűtési teljesítmény)
  • max. 450°C hőmérséklet
  • 7,1kg tömeg

További információk

Tömeg 7 kg
TOP