PetKit Fresh Element Mini Okos macskaeledel-adagoló » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

PetKit Fresh Element Mini Okos macskaeledel-adagoló

47.901 Ft (Bruttó) 37.717 Ft (Nettó)

Cikkszám: 026055 Kategóriák: , Címke:

PetKit Fresh Element Mini Okos macskaeledel-adagoló

A PetKit Mini okos macskaeledel-adagolóval könnyedén gondoskodhat kedvence megfelelő ételmennyiségéről. Az adagoló akár 2,8 liter eledelt is tárolhat, mely hosszú ideig friss marad a készülék szoros kialakításának köszönhetően. Kompakt mérete, energiatakarékossága és könnyen tisztítható jellege biztosítja, hogy tökéletesen működjön otthonában. A Fresh Element Mini és a PetKit alkalmazás összekapcsolásával pedig további funkciók és beállítások állnak rendelkezésére.

Kis méret, nagy kapacitás, okos macskaeledel-adagoló

Az adagolót kizárólag macskák számára tervezték, mérete pedig tökéletesen alkalmazkodik a háziállatok igényeihez. Bár apró mérettel rendelkezik, mégis rendkívül tágas belső térrel bír – akár 2,85 literes űrtartalommal. Ennek gyakorlati előnye az, hogy akár 1,5 kg macskakekszet is könnyedén elhelyezhet benne. Felnőtt macskák esetében ez a mennyiség akár 2 hétig is elegendő lehet, így az étel újratöltésére kevesebb gyakorlati szükség van.

Mindig friss és ízletes eledel macskájának

Nincs ok az aggodalomra az étel romlásával kapcsolatban. Az adagoló zárt kialakításának köszönhetően az étel hosszan friss marad. Az ételhez vezető nyílás automatikusan záródik, így nem engedi be a levegőt. Emellett a készülék beépített, nedvszívószerrel ellátott dobozzal is rendelkezik, ami hatékonyan gátolja az ételek penészedését.

Gondoskodjon kedvence megfelelő étrendjéről a PetKit alkalmazással

Macska egészségének megőrzése szempontjából az optimális táplálkozás rendkívül fontos. A Fresh Element Mini és a PetKit alkalmazás ennek megtervezésében és megvalósításában segít. Az alkalmazás gazdag információkkal látja el Önt, valamint a megadott adatok alapján javasolt etetési terveket állít össze kedvencének. Ezt követően egyszerűen beállíthatja az etetési időpontokat okostelefonjáról, vagy akár személyesen etetheti meg macskáját a pontos adagokkal. Az alkalmazás emellett nem csak az adagoló távvezérlését teszi lehetővé, hanem időben emlékeztetőket is küld a fontos teendőkre.

Tökéletes tervezésű okos macskaeledel-adagoló

Az adagoló továbbfejlesztett kialakítása megbízható működést garantál, és hatékonyan elkerüli a dugulást. Az adagoló moduláris felépítése pedig kényelmes tisztítást tesz lehetővé. Szinte minden alkatrésze könnyedén elmosható, így semmilyen aggodalomra nincs ok macskája egészségét illetően. A tál rozsdamentes acélból készült, ami kiemelkedő tartósságot biztosít, ellenáll a sérüléseknek és a háziállatok biztonságát szolgálja. A mágneses rögzítésnek köszönhetően egyszerűen rögzíthető és eltávolítható, és garantálja, hogy az adagoló stabilan helyén marad.

Energiahatékony és megbízható

Nem szükséges aggódnia a magasabb villanyszámlák miatt az adagoló használata során. Az energiatakarékos készülék rendkívül alacsony energiafogyasztásával kiemelkedik. Emellett a beépített vészhelyzeti áramellátó rendszernek köszönhetően áramkimaradás esetén is folyamatosan tudja etetni macskáját. Így akkor is gondoskodhat az ételről, ha éppen nincs áram. Bármilyen helyzetben is legyen, kedvence mindig megkapja a megfelelő adag ételt.

További funkciók az Ön kényelméért

A Fresh Element Mini tervezésekor minden apró részletre kiemelt figyelmet fordítottunk. Az adagolót egy gombbal láttuk el, mely lehetővé teszi annak zárolását a gyermekek elől. Az adagolónyílást patentolt puha műanyaggal védjük, hogy elkerüljük a véletlen becsípődést. Az infravörös érzékelő pedig figyeli az étel mennyiségét az adagolóban, és ha az kevés lesz, a beépített kijelző világít, hogy emlékeztessen az újratöltésre. Egy megfelelő gombnyomással pedig bármikor Ön is etetheti kedvencét.


  • Kapacitás: 2,85 liter (kb. 1,5 kg macskatáp)
  • Méretek: Kompakt méret, optimális macskáknak
  • Zárt kialakítás: Hosszú ideig friss étel
  • Automatikus záródás: Levegő nem jut az ételbe
  • Nedvszívószerrel ellátott doboz: Megakadályozza az ételek penészedését
  • PetKit alkalmazás: Táplálkozási tervek és emlékeztetők

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PetKit Fresh Element Mini Okos macskaeledel-adagoló” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TOP