PetKit Pura MAX öntisztító okos macskatoalett » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

PetKit Pura MAX öntisztító okos macskatoalett

227.330 Ft (Bruttó) 179.000 Ft (Nettó)

1 készleten

PetKit Pura MAX öntisztító okos macskatoalett

Többé nem kell időt pazarolnia arra, hogy macskája után takarítson. A PetKit Pura MAX intelligens öntisztító alomtároló doboz, macskatoalett gyors, automatikus tisztítást biztosít mindössze 90 másodperc alatt. Három üzemmód közül választhat, és a rossz szagokkal is megbirkózik. Távolról is vezérelheti – egy erre a célra kifejlesztett alkalmazás segítségével. A készülék kényelmes és biztonságos használatot biztosít macskájának. Tisztítása is nagyon egyszerű, a kezelést pedig a beépített OLED képernyő könnyíti meg. Az alomtálca 6 hónaposnál idősebb és kb. 1,6 kg feletti tömegű macskák számára alkalmas.

Időt és pénzt takarít meg
Tudta, hogy évente akár több napnyi időt is elpazarolhat pusztán az alomdoboz kézi tisztítására? A PetKit Pura MAX okos macskatoalett segítségével ezt az időt megspórolhatja! Ráadásul jó eséllyel alomra is kevesebb pénzt fog költeni – a készülék hatékonyan elválasztja azt a csomóktól, így kevesebbet használhat belőle. Bármilyen típusú csomós almot könnyedén használhat. Megjegyzés: nem javasoljuk nem csomósodó alom használatát, ugyanis az automatikus tisztítás nem biztos, hogy megfelelően működik.

Hatékony tisztítás
A speciálisan kialakított TPE guminak köszönhetően az alomtálca hatékonyan elválasztja az almot a törmeléktől, amely nem tapad a belsejéhez, és gyorsan a hulladéktárolóba kerül. Elég nagy ahhoz, hogy egy macska akár 15 napig is gond nélkül használhassa az eszközt – csak ennyi idő elteltével lesz szükség az alomzsák cseréjére. Ez azt jelenti, hogy a Pura MAX akkor is jól jön, ha néhány napos kirándulásra vagy üzleti útra megy. A tartály emellett rendkívül jól tömített, ezáltal hatékonyan megakadályozza a kellemetlen szagok terjedését.

3 üzemmód
Állítsa be az alomdoboz működését az Ön igényeinek megfelelően. A Pura MAX okos macskatoalett segítségével 3 működési mód közül választhat. Az automatikus tisztítás révén a készülék automatikusan elkezdi a tisztítást, amikor a macska használja az alomtálcát és elsétál. Kézi tisztítás üzemmódban egyszerűen megnyom egy gombot az alomtálcán vagy az alkalmazáson, hogy elinduljon a tisztítás. Az ütemezett-tisztítás lehetővé teszi egy ütemterv létrehozását – használja ezt az opciót, ha azt szeretné, hogy a Pura MAX okos macskatoalett előre megadott időpontban fusson.

Megszabadulni a rossz szagtól
A Pura MAX okos macskatoalett nemcsak a tiszta szemetet választja el hatékonyan a törmeléktől, hanem a szagot is megszünteti. A beépített, levehető PURA AIR intelligens spray automatikusan egy speciális folyadékot permetez, amely csökkenti a szagokat és megtisztítja az alomtálca belsejét minden alkalommal, amikor a macska használja azt. Különböző üzemmódjai – ütemezett és automatikus – is rendelkezésre állnak. Az alomtálcán lévő gombot is bármikor megnyomhatja, hogy manuálisan aktiválja a PURA AIR smart spray-t, és megszabaduljon a rossz szagtól.

Háziállatának biztonsága érdekében
Az alomtálcát úgy terveztük, hogy macskája teljes biztonságban legyen. A fejlett xSecure rendszerrel lett felszerelve, amely intelligens tömegérzékelőkből, infravörös érzékelőből, intelligens érzékelésből, távoli riasztásokból és balesetvédelmi rendszerből áll. Ennek eredményeképpen nem kell aggódnia amiatt, hogy kedvence megsérül. Mi több, a Pura MAX automatikusan leállítja a működést, ha a macskája belép, vagy terhelés változást észlel.

Könnyen használható
Az alomtálca kezelése rendkívül egyszerű. Egyszerűen csak csatlakoztassa, és öntse bele az almot. A készülék gombokkal is fel van szerelve, amelyekkel kényelmesen hozzáférhet a legfontosabb funkciókhoz. A Pura MAX beépített OLED-képernyővel is rendelkezik, amely hasznos információkat, például az állapotát mutatja. Ezen a képernyőn gyorsan megtudhatja például, hogy a készülék csatlakozik-e a Wi-Fi-hez. A kijelző az alomtálca szintezéséről, gyorstisztításról vagy szagtalanításról is értesítést küld.

További lehetőségek az alkalmazással
A PetKit alkalmazással könnyen hozzáférhet számos hasznos funkcióhoz. Többek között távolról vezérelheti a készüléket, és kiválaszthatja a tisztítási módokat. Ezenkívül a beépített érzékelőknek köszönhetően a Pura MAX okos macskatoalett figyeli és rögzíti az olyan adatokat, mint például a macska tömege, az alomtálca használatának gyakorisága és időtartama, valamint a maradék alom mennyisége. Minden szükséges információt megtalál az alkalmazásban. Így még könnyedebben gondoskodhat kedvence egészségéről. Azt is mindig tudni fogja, hogy mikor kell újratölteni az almot.

Átgondolt tervezés
A moduláris kialakításnak köszönhetően az alomdoboz nagyon könnyen összeszerelhető és szétszerelhető. Könnyedén tisztítható is – így még hosszabb ideig tökéletes állapotban tartható. A készülék egy kis lámpával is fel van szerelve, amely megkönnyíti a háziállatok számára a sötétedés utáni használatot. Bármikor bekapcsolhatja az alkalmazáson keresztül, mindössze néhány kattintással. Ráadásul az alomtálca bejáratának magassága 20 cm, így még az idősebb vagy beteg macskák is kényelmesen használhatják. A készlet színes matricákat is tartalmaz, amelyekkel díszíthető az eszköz.

Csomag tartalma:

Pura MAX okos macskatoalett alomdoboz
alomtálca
PURA AIR Smart Spray
Szemeteszsák tekercs
hálózati adapter
matricák
használati utasítás


Specifikáció

Márka: PetKit
Modell: Pura MAX okos macskatoalett
Henger méretei: 480 x 520 mm
Hulladéktartály méretei: 346 x 133 x 187 mm
Nettó tömeg: 11 kg
Csomag tömege: 14 kg
Hulladéktartály kapacitása: 7l
Maximális macskaalom kapacitás a hengerben: 6l
Max. hulladéktartály tisztítási idő: kb. 15 nap 1 macskával
Öntisztítás időtartama: kb. 90 másodperc

 

További információk

Tömeg 12 kg
TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

2024FEB

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1