PetKit Pura MAX öntisztító okos macskatoalett » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

PetKit Pura MAX öntisztító okos macskatoalett

227.330 Ft (Bruttó) 179.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

PetKit Pura MAX öntisztító okos macskatoalett

Többé nem kell időt pazarolnia arra, hogy macskája után takarítson. A PetKit Pura MAX intelligens öntisztító alomtároló doboz, macskatoalett gyors, automatikus tisztítást biztosít mindössze 90 másodperc alatt. Három üzemmód közül választhat, és a rossz szagokkal is megbirkózik. Távolról is vezérelheti – egy erre a célra kifejlesztett alkalmazás segítségével. A készülék kényelmes és biztonságos használatot biztosít macskájának. Tisztítása is nagyon egyszerű, a kezelést pedig a beépített OLED képernyő könnyíti meg. Az alomtálca 6 hónaposnál idősebb és kb. 1,6 kg feletti tömegű macskák számára alkalmas.

Időt és pénzt takarít meg
Tudta, hogy évente akár több napnyi időt is elpazarolhat pusztán az alomdoboz kézi tisztítására? A PetKit Pura MAX okos macskatoalett segítségével ezt az időt megspórolhatja! Ráadásul jó eséllyel alomra is kevesebb pénzt fog költeni – a készülék hatékonyan elválasztja azt a csomóktól, így kevesebbet használhat belőle. Bármilyen típusú csomós almot könnyedén használhat. Megjegyzés: nem javasoljuk nem csomósodó alom használatát, ugyanis az automatikus tisztítás nem biztos, hogy megfelelően működik.

Hatékony tisztítás
A speciálisan kialakított TPE guminak köszönhetően az alomtálca hatékonyan elválasztja az almot a törmeléktől, amely nem tapad a belsejéhez, és gyorsan a hulladéktárolóba kerül. Elég nagy ahhoz, hogy egy macska akár 15 napig is gond nélkül használhassa az eszközt – csak ennyi idő elteltével lesz szükség az alomzsák cseréjére. Ez azt jelenti, hogy a Pura MAX akkor is jól jön, ha néhány napos kirándulásra vagy üzleti útra megy. A tartály emellett rendkívül jól tömített, ezáltal hatékonyan megakadályozza a kellemetlen szagok terjedését.

3 üzemmód
Állítsa be az alomdoboz működését az Ön igényeinek megfelelően. A Pura MAX okos macskatoalett segítségével 3 működési mód közül választhat. Az automatikus tisztítás révén a készülék automatikusan elkezdi a tisztítást, amikor a macska használja az alomtálcát és elsétál. Kézi tisztítás üzemmódban egyszerűen megnyom egy gombot az alomtálcán vagy az alkalmazáson, hogy elinduljon a tisztítás. Az ütemezett-tisztítás lehetővé teszi egy ütemterv létrehozását – használja ezt az opciót, ha azt szeretné, hogy a Pura MAX okos macskatoalett előre megadott időpontban fusson.

Megszabadulni a rossz szagtól
A Pura MAX okos macskatoalett nemcsak a tiszta szemetet választja el hatékonyan a törmeléktől, hanem a szagot is megszünteti. A beépített, levehető PURA AIR intelligens spray automatikusan egy speciális folyadékot permetez, amely csökkenti a szagokat és megtisztítja az alomtálca belsejét minden alkalommal, amikor a macska használja azt. Különböző üzemmódjai – ütemezett és automatikus – is rendelkezésre állnak. Az alomtálcán lévő gombot is bármikor megnyomhatja, hogy manuálisan aktiválja a PURA AIR smart spray-t, és megszabaduljon a rossz szagtól.

Háziállatának biztonsága érdekében
Az alomtálcát úgy terveztük, hogy macskája teljes biztonságban legyen. A fejlett xSecure rendszerrel lett felszerelve, amely intelligens tömegérzékelőkből, infravörös érzékelőből, intelligens érzékelésből, távoli riasztásokból és balesetvédelmi rendszerből áll. Ennek eredményeképpen nem kell aggódnia amiatt, hogy kedvence megsérül. Mi több, a Pura MAX automatikusan leállítja a működést, ha a macskája belép, vagy terhelés változást észlel.

Könnyen használható
Az alomtálca kezelése rendkívül egyszerű. Egyszerűen csak csatlakoztassa, és öntse bele az almot. A készülék gombokkal is fel van szerelve, amelyekkel kényelmesen hozzáférhet a legfontosabb funkciókhoz. A Pura MAX beépített OLED-képernyővel is rendelkezik, amely hasznos információkat, például az állapotát mutatja. Ezen a képernyőn gyorsan megtudhatja például, hogy a készülék csatlakozik-e a Wi-Fi-hez. A kijelző az alomtálca szintezéséről, gyorstisztításról vagy szagtalanításról is értesítést küld.

További lehetőségek az alkalmazással
A PetKit alkalmazással könnyen hozzáférhet számos hasznos funkcióhoz. Többek között távolról vezérelheti a készüléket, és kiválaszthatja a tisztítási módokat. Ezenkívül a beépített érzékelőknek köszönhetően a Pura MAX okos macskatoalett figyeli és rögzíti az olyan adatokat, mint például a macska tömege, az alomtálca használatának gyakorisága és időtartama, valamint a maradék alom mennyisége. Minden szükséges információt megtalál az alkalmazásban. Így még könnyedebben gondoskodhat kedvence egészségéről. Azt is mindig tudni fogja, hogy mikor kell újratölteni az almot.

Átgondolt tervezés
A moduláris kialakításnak köszönhetően az alomdoboz nagyon könnyen összeszerelhető és szétszerelhető. Könnyedén tisztítható is – így még hosszabb ideig tökéletes állapotban tartható. A készülék egy kis lámpával is fel van szerelve, amely megkönnyíti a háziállatok számára a sötétedés utáni használatot. Bármikor bekapcsolhatja az alkalmazáson keresztül, mindössze néhány kattintással. Ráadásul az alomtálca bejáratának magassága 20 cm, így még az idősebb vagy beteg macskák is kényelmesen használhatják. A készlet színes matricákat is tartalmaz, amelyekkel díszíthető az eszköz.

Csomag tartalma:

Pura MAX okos macskatoalett alomdoboz
alomtálca
PURA AIR Smart Spray
Szemeteszsák tekercs
hálózati adapter
matricák
használati utasítás


Specifikáció

Márka: PetKit
Modell: Pura MAX okos macskatoalett
Henger méretei: 480 x 520 mm
Hulladéktartály méretei: 346 x 133 x 187 mm
Nettó tömeg: 11 kg
Csomag tömege: 14 kg
Hulladéktartály kapacitása: 7l
Maximális macskaalom kapacitás a hengerben: 6l
Max. hulladéktartály tisztítási idő: kb. 15 nap 1 macskával
Öntisztítás időtartama: kb. 90 másodperc

 

További információk

Tömeg 12 kg
TOP