PetWant F11-C Automata állateledel-adagoló » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

PetWant F11-C Automata állateledel-adagoló

45.300 Ft (Bruttó) 35.669 Ft (Nettó)

Cikkszám: 037287 Kategória: Címke:

PetWant F11-C Automata állateledel-adagoló

Biztosítsa kedvence egészséges táplálkozási szokásait. A PetWant F11-C automata állateledel-adagoló sokféle eledelt képes kezelni, és 4,5 literes kapacitással rendelkezik. Az intelligens tervezés megőrzi az étel frissességét, míg az alkalmazás alapú vezérlés további szabadságot biztosít az használatban. Emellett beépített kamerával és kettős áramforrással van felszerelve, és gyártása során kizárólag biztonságos anyagok kerültek felhasználásra.

Nagy kapacitású tartály

Az automatikus ételadagoló, PetWant F11-C, 4,5 literes kapacitással büszkélkedhet, amely akár 2,5 kg eledel elhelyezésére is elegendő. Ezáltal akár egy hosszabb nyaralás alatt is biztosítani tudja kedvence számára a megfelelő táplálékot, hiszen képes akár 30 napig is ellátni elegendő eledellel.

Mindig friss ételek az automata állateledel-adagoló használatával

Nincs szükség aggodalomra az adagolóban tárolt élelmiszer romlása miatt. A PetWant F11-C légmentes kialakításának köszönhetően az élelmiszerek nem érintkeznek a levegővel. Továbbá, a tartályban elhelyezett nedvszívószer hatékonyan megakadályozza az ételek penészedését.

Vészhelyzeti áramellátás

A PetWant F11-C lehetővé teszi kedvenced számára, hogy függetlenül a helyzettől mindig a megfelelő mennyiségű eledelhez jusson. A készülékhez mellékelt adapter gondoskodik a megfelelő tápellátásról. Ha áramforrás nélkül maradna, az adagoló automatikusan vészhelyzeti áramforrásra vált. Fontos megjegyezni, hogy az elemeket külön kell megvásárolni, mivel azok nem részei a csomagnak.

Maradjon kapcsolatban háziállatával az automata állateledel-adagoló segítségével

Kíváncsi arra, hogy kedvence mit csinál távollétében? Ezentúl erre lehetősége van! A PetWant automata adagoló beépített kamerával rendelkezik, így nyomon követheti állatát. Ráadásul lehetősége van kommunikálni vele – beszélhet hozzá, és távolról is adhat neki utasításokat.

Automata állateledel-adagoló távirányítóval

Az ételadagoló még nagyobb kényelmet nyújt, hiszen az alkalmazás segítségével is irányítható. Beállíthatja az etetés időpontját és gondoskodhat kedvence egészséges szokásairól. Emellett értesítéseket is fog kapni, ha az adagolóban elfogy az étel, vagy ha esetlegesen probléma merülne fel. A készülék lehetőséget ad a háztartás többi tagjának is az hozzáférésre.

Átgondolt tervezés

Az adagoló magas teljesítményű motorral van felszerelve, mely a zavartalan működést biztosítja. Ezenkívül rendelkezik egy infravörös érzékelővel, amely felismeri, ha a beömlőnyílás eltömődött, és egy piros kijelző segítségével értesítést küld a problémáról.

Könnyedén gondoskodik a tisztaságáról

Az adagoló tisztántartása egyszerű és problémamentes lesz Ön számára. A készülék gyorsan és könnyedén szétszerelhető, így az alkatrészek könnyen tisztíthatók. Ezen túlmenően a tál, mely 304 rozsdamentes acélból készült, biztonságos és higiénikus az egészség szempontjából.


  • 4,5 literes tágas tartály
  • Akár 2,5 kg eledel tárolására képes
  • Körülbelül 30 napos ellátás kedvencének
  • Légmentes tartály, megakadályozza a levegő bejutását
  • Nedvszívószerrel ellátott tartály a penészedés megelőzéséért
  • Beépített kamera a háziállat figyelésére
  • Távoli beszélgetés és utasítások adása a kedvencnek
  • Kapcsolódás az alkalmazáson keresztül

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PetWant F11-C Automata állateledel-adagoló” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TOP