pH mérő - kalibráló oldattal » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

pH mérő – kalibráló oldattal

7.112 Ft (Bruttó) 5.600 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: 07760240 Kategóriák: , Címke:

pH mérő – kalibráló oldattal

A pH mérő segítségével gyorsan és egyszerűen elvégezhető a vizsgált anyagok savasságának vagy lúgosságának meghatározása. Ez a készülék ideális választás mind az otthoni, mind a szakmai felhasználásra, és széles körben alkalmazható az élelmiszeriparban, vegyiparban, mezőgazdaságban, laboratóriumokban és egyéb területeken.

A pH mérő pontos és gyors eredményeket nyújt a vizsgált anyagok pH-szintjéről. A könnyen kezelhető és ergonomikus kialakítású készülék használata egyszerű és felhasználóbarát. Csak helyezze a mérőfejet a vizsgálandó anyagra, és a készülék azonnal megjeleníti a pH-értéket a kijelzőn.

A termékhez tartozik egy kalibráló oldat is, amely lehetővé teszi a pH mérő pontos kalibrálását. A kalibrálás elengedhetetlen a megbízható mérések eléréséhez, ezzel a termékkel ez pedig gyorsan és egyszerűen elvégezhető. A kalibráló oldatot csak a mérőeszközre kell cseppenteni, és a készülék automatikusan beállítja magát a megfelelő pH-skálára.

A pH mérő és a kalibráló oldat kiváló minőségű anyagokból készültek, így hosszú élettartammal és megbízhatósággal rendelkeznek. A készülék kompakt mérete lehetővé teszi, hogy könnyedén magával vigye bárhová, így mindig kéznél lehet a szükséges pillanatban.

Legyen szó élelmiszerről, italokról, talajmintákról vagy vegyi anyagokról, a pH mérővel könnyedén ellenőrizheti azok kémiai tulajdonságait. Ne vesztegesse az időt hosszas laboratóriumi vizsgálatokra, inkább válassza a mi pH mérő eszközünket, és gyorsan elvégezheti a szükséges méréseket a saját otthonában vagy munkahelyén.

Ennek a pH mérőnek a használata számos előnnyel jár. Először is, az egyszerű használatának köszönhetően akár kezdők is könnyedén használhatják. Nincs szükség előzetes tapasztalatra vagy komplex beállításokra. Csak egyszerűen helyezze a mérőfejet a vizsgálandó anyagra, és már meg is kapja az eredményt.

Másodszor, a pH mérő pontossága kiemelkedő. Megbízható eredményeket nyújt, amelyek alapján könnyedén döntést hozhat az adott anyag savasságával vagy lúgosságával kapcsolatban. Ez különösen fontos az élelmiszeriparban és a vegyiparban, ahol a pontos pH-mérés kritikus szerepet játszik a termék minőségének és biztonságosságának biztosításában.

Harmadszor, a kalibráló oldat lehetővé teszi a mérőeszköz pontos beállítását. Ez biztosítja, hogy a pH-mérés mindig megbízható és pontos legyen. A kalibráló oldat rendszeres használata hosszú távon is biztosítja a készülék optimális működését, és megakadályozza az esetleges pontatlanságokat vagy eltéréseket.

Válassza ezt a pH mérőeszközt annak érdekében, hogy precíz és pontos méréseket végezhessen bármilyen anyag savasságával vagy lúgosságával kapcsolatban!


Specifikáció

  • pH mérőeszköz
  • kalibráló oldat

További információk

Tömeg 1 kg
TOP