Kemence, pizzasütő - kültéri, faszenes » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Kemence, pizzasütő – kültéri, faszenes

107.950 Ft (Bruttó) 85.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Kemence, pizzasütő – kültéri, faszenes

A kültéri, faszenes pizzasütő lehetővé teszi az ízletes pizzák gyors és egyszerű sütését helytől függetlenül.

Fedezze fel a különleges ízek világát a kültéri, faszenes pizzasütővel! Ez a fantasztikus eszköz lehetővé teszi, hogy bárhol, bármikor ínycsiklandó pizzákat süssön. Akár piknikre megy, barátokkal találkozik a kertben, vagy egyszerűen csak ki szeretné élvezni az otthoni kényelmet, ez a pizzasütő ideális választás.

A pizzasütő, a specifikációi alapján kiváló minőséget és hatékonyságot kínál. A 32 cm-es pizzaméret lehetővé teszi, hogy a legtöbb méretű pizzát elkészítse, így a család és barátok könnyedén élvezhetik a friss, ropogós szeleteket. A maximális hőmérséklet 500°C-ra állítható, ami gyors és tökéletesen átsütött pizzákat eredményez. Az öntöttvas és rozsdamentes acélból készült konstrukció biztosítja a tartósságot és a hőeloszlást, hogy minden alkalommal tökéletes eredményeket érjen el.

Ez a pizzasütő sokoldalúságot kínál a tüzelőanyag tekintetében. Használhat faszenet, fa pelletet vagy egyszerűen fát a tűzgyújtáshoz. Ez lehetővé teszi, hogy az egyedi ízeket variálja és a kedvenc tüzelőanyagával alkosson megfelelő hőt a sütéshez. A pizzasütő méretei (458 x 464 x 1418 mm) kompaktak, ami könnyű szállítást és tárolást tesz lehetővé. 18 kg-os tömegével pedig könnyen mozgatható, így bárhol elhelyezheti azt.

A faszenes pizzasütő kiváló választás mind a kezdők, mind a profi szakácsok számára. A könnyen kezelhető kialakítás lehetővé teszi, hogy azonnal nekiálljon a pizzakészítésnek, és a fantasztikus ízekre koncentráljon. Élvezze a friss, füstös ízeket és a ropogós tésztát, miközben kreatívan kísérletezik a különféle feltétekkel és ízekkel.

Ne engedje, hogy a hely vagy az idő korlátozza a pizzakészítést. Szerezze be ezt a kültéri, faszenes pizzasütőt, és élvezze az ízletes és autentikus pizzákat bárhol és bármikor. Legyen a kertje a következő kirándulása, ez a pizzasütő minden alkalommal garantálja a kiváló eredményeket!


Specifikáció

  • Pizza méret: 32cm
  • Max. hőmérséklet: 500°C
  • Anyagminőség: öntöttvas és rozsdamentes acél
  • Tüzelőanyag: faszén, fa pellet, fa
  • Termék méret: 458 x 464 x 1418 mm
  • Tömeg: 18 kg

További információk

Tömeg 18 kg
TOP