Pohártartó - 119x33 cm, 15 kg terhelhetőség » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Pohártartó – 119×33 cm, 15 kg terhelhetőség

113.030 Ft (Bruttó) 89.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Pohártartó – 119×33 cm, 15 kg terhelhetőség

A felfüggeszthető pohártartó használata lehetővé teszi különböző poharai hatékony és optimális helyhasználattal történő tárolását. Ez a kiváló minőségű termék lehetővé teszi, hogy hatékonyan és optimálisan használja ki a rendelkezésre álló helyet, miközben biztosítja a poharak biztonságos és praktikus elhelyezését.

A pohártartó egy állítható magassággal rendelkezik, amely lehetővé teszi a személyre szabott beállítást. A 48-91 cm közötti állítható magasság lehetővé teszi a tartó pontos pozícionálását, így könnyen illeszthető a kívánt helyre és a megfelelő magasságra emelhető a kényelmes használat érdekében.

Ezenkívül a pohártartó szélessége is állítható, 10-26 cm közötti tartományban. Ez a rugalmas beállítási lehetőség lehetővé teszi a tökéletes illeszkedést különböző helyiségekben vagy polcokon. Így könnyedén alkalmazkodhat a különböző helyek méretéhez és kialakításához.

A felfüggeszthető pohártartó kiváló teherbírással rendelkezik, akár 15 kg-ig terhelhető. Ez azt jelenti, hogy több poharat is tárolhat rajta anélkül, hogy aggódna a tartó stabilitása miatt. Az erős és strapabíró anyagok biztosítják a tartó hosszú élettartamát és megbízható működését.

A pohártartón elhelyezett poharakat könnyen elérheti és tárolhatja. A tartó akasztóinak szélessége 4 cm, így a különféle poharak könnyedén ráakaszthatók és biztonságosan tartósíthatók. A megfelelő pohártávolság megőrzése érdekében a tartó rendelkezik egy speciális kialakítással, amely megakadályozza a poharak ütközését és sérülését egymással szemben.

A pohártartó polc mérete 119 x 33 x 15 cm, amely elegendő helyet biztosít számos pohár tárolásához. A polc tágas területe lehetővé teszi a poharak rendezett elhelyezését és könnyű hozzáférésüket, amikor szükség van rájuk.

A termék súlya 9 kg, amely biztosítja a stabil és erős rögzítést. A könnyű súly megkönnyíti a pohártartó mozgatását és telepítését az Ön által választott helyre.

A felfüggeszthető pohártartó praktikus és stílusos megoldást nyújt a poharak hatékony tárolására. Használja ki a rendelkezésre álló helyet, rendszerezze poharait, és élvezze a rendezett és szervezett konyha vagy bárpult környezetét. A kiváló minőségű anyagok és a rugalmas beállítási lehetőségek biztosítják, hogy ez a pohártartó hosszú távon is megbízható segítőtársa legyen az otthonában vagy üzleti helyiségében.


Specifikáció

  • Állítható magasság: 48-91 cm
  • Állítható szélesség: 10-26 cm
  • Terhelhetőség: max. 15 kg
  • Pohár akasztó szélessége: 4 cm
  • Polc méret: 119 x 33 x 15 cm
  • Tömeg: 9kg

További információk

Tömeg 9 kg
TOP