Ponthegesztő - 50-800A, 1,9kW - Akkumulátor töltő és tesztelő » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Ponthegesztő – 50-800A, 1,9kW – Akkumulátor töltő és tesztelő

80.010 Ft (Bruttó) 63.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Ponthegesztő – 50-800A, 1,9kW – Akkumulátor töltő és tesztelő

A ponthegesztő lehetővé teszi a hatékony munkavégzést a hegesztési folyamatok során. Ez a professzionális eszköz kifejezetten arra tervezték, hogy könnyebbé tegye a hegesztést és biztosítsa a kiváló eredményeket.

A ponthegesztő rendkívül sokoldalú és a specifikációja lenyűgöző. Először is, 230V tápfeszültséggel működik, ami megfelel az ipari szabványoknak és lehetővé teszi az eszköz stabil és megbízható működését. Ezenkívül 1900W teljesítményt kínál, amely elegendő erőt biztosít a hatékony hegesztéshez.

Az áramerősség tekintetében ez a ponthegesztő rendkívül rugalmas. Az 50-800A tartományban állítható áramerősség lehetővé teszi a felhasználónak, hogy finomhangolja a hegesztés beállításait az adott munkadarabnak és követelményeknek megfelelően. Ez a széles skála lehetővé teszi a hegesztési folyamatok széles körű alkalmazását és a különböző anyagok hatékony összekapcsolását. Továbbá alkalmazható a képeken látható módon akkumulátorok tesztelésére és töltésére is, így könnyedén ellenőrizheti az akkumulátor cellák megfelelő állapotát.

A ponthegesztő további jellemzője a 300-750 g hegesztési nyomás, amely biztosítja a megfelelő tapadást és erős kapcsolatot a hegesztendő anyagok között. Ez a nyomásintenzitás optimális eredményeket eredményez, és lehetővé teszi a pontos és hatékony hegesztést.

A készülék egy modern LCD-kijelzővel is rendelkezik, amely segít a felhasználónak a beállítások könnyű olvasásában és a pontosabb vezérlésben. Az LCD-kijelző intuitív kezelőfelületet biztosít, és megkönnyíti a működtetést még a kezdő felhasználók számára is.

A ponthegesztő kompakt kialakítású, és mindössze 5 kg tömeggel rendelkezik, így könnyen hordozható és tárolható. Ez a könnyű súly lehetővé teszi a szabad mozgást a munkaterületen, és kényelmes használatot biztosít a felhasználó számára.

Összességében a ponthegesztő egy erőteljes és megbízható eszköz, amelynek specifikációja kiváló minőséget és hatékonyságot garantál a hegesztési feladatok során. Legyen szó könnyű vagy nehéz anyagokról, ez a ponthegesztő képes kezelni a kihívásokat és biztosítani a kiváló eredményeket. Tegye a hegesztést egyszerűbbé és hatékonyabbá ezzel a professzionális eszközzel!


Specifikáció

  • 230V tápfeszültség
  • 1900W teljesítmény
  • 50-800A áramerősség
  • 300-750 g hegesztési nyomás
  • LCD
  • 5 kg tömeg

További információk

Tömeg 5 kg
TOP