Projektor konzol lift - mennyezeti, 30kg terhelhetőség » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Projektor konzol lift – mennyezeti, 30kg terhelhetőség

82.550 Ft (Bruttó) 65.000 Ft (Nettó)

1 készleten

Cikkszám: PAC-2430 Kategóriák: , Címkék: ,

Projektor konzol lift – mennyezeti, 30kg terhelhetőség

A projektor konzol segítségével egyszerűen rögzítheti és pozícionálhatja a mennyezeti projektort. Ez a kiváló minőségű konzol kiváló választás minden olyan személy vagy szervezet számára, akik professzionális projekciós megoldást keresnek otthonukban, irodájukban vagy más helyszíneken.

Első pillantásra lenyűgöző a projektor konzol modern és elegáns megjelenése. Fehér színe harmonizál az enteriőrrel, és stílusos megjelenést kölcsönöz a helyiségnek. Emellett a fehér szín ideális a mennyezeti projektorok elrejtéséhez és a diszkrét megjelenéshez.

A lift feszültsége 230 V, így biztosítja a megbízható és biztonságos működést. Az optimális eredmény elérése érdekében a lökethossz 1 m, amely lehetővé teszi a projektor pontos pozícionálását. Ezenkívül a 24 W-os teljesítmény gondoskodik a hatékony működésről és a stabil projekcióról.

A projektor konzol terhelhetősége rendkívül nagy, akár 30 kg-ot is elbír. Ez lehetővé teszi a különféle projektorok vagy más kiegészítők biztonságos rögzítését és használatát. Így a konzol ideális választás nagy teljesítményű projektorok vagy professzionális audiovizuális berendezések esetén.

A mennyezeti nyílás méretei 470 x 470 mm, amely lehetővé teszi a konzol egyszerű és stabil telepítését. Az alaplemez mérete 500 x 500 mm, így elegendő helyet biztosít a konzol számára a stabil rögzítéshez. A tétel méretei 500 x 500 x 350 mm, ami lehetővé teszi a konzol könnyű kezelhetőségét és szállítását.

Megbízhatóság és minőség

A projektor konzol minden olyan funkciót és jellemzőt tartalmaz, amire szüksége van a projektorelőadások vagy prezentációk során. A megbízható és tartós kialakítás garantálja a hosszú élettartamot és a kiváló minőséget. Bármilyen helyzetben és környezetben megbízhatóan teljesít, legyen szó akár otthonról, irodáról vagy konferenciateremről.

A projektor konzol egyszerűen telepíthető és használható. A készlet tartalmazza a szükséges szerelési és rögzítési tartozékokat, amelyek lehetővé teszik a gyors és problémamentes telepítést. A könnyű karbantartás és a egyszerű felület további előnyöket nyújt a felhasználók számára.

Ha a legjobb minőségű és megbízható projekciós megoldást keresi, akkor a projektor konzol a tökéletes választás. Fedezze fel a professzionális projektor rögzítés egyszerűségét és kényelmét, és élvezze a kristálytiszta képet és a lenyűgöző projekciókat, bármely környezetben és alkalmazásban.


Specifikáció

  • Szín: Fehér
  • Feszültség: 230 V
  • Lökethossz: 1 m
  • Teljesítmény: 24 W
  • Terhelhetőség: max. 30 kg
  • Mennyezeti nyílás méretei: 470 x 470 mm
  • Alaplemez: 500 x 500 mm
  • Tétel méretek: 500 x 500 x 350 mm

További információk

Tömeg 5 kg
TOP