Prospektus állvány - kétoldalas - összecsukható » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Prospektus állvány – kétoldalas – összecsukható

57.150 Ft (Bruttó) 45.000 Ft (Nettó)

1 készleten

Prospektus állvány – kétoldalas – összecsukható

A prospektus állvány kiváló megoldást nyújt a kiállításokon, rendezvényeken, irodákban és sok más helyen történő dokumentumok, reklámanyagok elhelyezésére. Legyen szó kiállításokról, rendezvényekről, irodákról vagy bármely más helyszínről, ahol információk megjelenítése és könnyű hozzáférése a cél, ez a termék minden elvárásnak megfelel.

Az állvány anyagminősége kiemelkedő, hiszen alumínium és polikarbonát kombinációjából készült, ami rendkívül tartós és könnyűsúlyú konstrukciót eredményez. Ez biztosítja, hogy az állvány hosszú élettartammal rendelkezzen és könnyen hordozható legyen. A kompakt tároló méret, mely 26 x 36 cm-es, lehetővé teszi, hogy könnyedén szállítsa és tárolja az állványt anélkül, hogy túl sok helyet foglalna.

A termék mérete a használat során 26 x 36 x 152 cm. Ebből a méretből adódóan elegendő helye lesz a dokumentumoknak és reklámanyagoknak a hatékony megjelenítéséhez. Az állvány emellett rendkívül sokoldalú, hiszen különféle méretű és típusú anyagokat is képes fogadni. A 2 kg terhelhetőség pedig lehetővé teszi, hogy nagyobb mennyiségű anyagot helyezzen el az állványon anélkül, hogy az instabil vagy bizonytalan lenne.

A rendkívül praktikus összecsukható funkcióval rendelkező állvány könnyen szállítható és tárolható, amikor éppen nincs használatban. Az összecsukott mérete mindössze 26 x 36 x 11 cm, így könnyedén elfér akár egy szűk tárolóhelyen vagy az autó csomagtartójában is.

A prospektus állvány elegáns, modern designnal rendelkezik, amely bármely környezetben jól mutat. Legyen szó kiállítóteremről, irodáról vagy konferenciateremről, az állvány biztosítja, hogy a bemutatott anyagok vonzóan és professzionálisan jelenjenek meg a közönség számára.

Összességében a prospektus állvány az ideális választás minden olyan helyszínre, ahol dokumentumok és reklámanyagok hatékony és látványos bemutatása a cél. Az alumínium és polikarbonát anyagok kombinációja, a könnyű hordozhatóság és az állvány sokoldalúsága biztosítja a kiváló minőséget és a hosszú élettartamot.

Ne habozzon és válassza ezt az állványt, annak érdekében, hogy bemutatása még hatékonyabb és professzionálisabb legyen!


Specifikáció

  • Anyagminőség: alumínium és polikarbonát
  • Tároló méret: 26 x 36 cm
  • Termék méret: 26 x 36 x 152 cm
  • Összecsukott méret: 26 x 36 x 11 cm
  • Tömeg: 6 kg
  • Terhelhetőség: 2 kg

 

További információk

Tömeg 6 kg
TOP