Rönkhasító, fa aprító állvány - max. 21 cm átmérő » Gauder

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Rönkhasító, fa aprító állvány – max. 21 cm átmérő

46.990 Ft (Bruttó) 37.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Rönkhasító, fa aprító állvány – max. 21 cm átmérő

Bemutatjuk Önnek a hatékony és praktikus rönkhasító állványt, amely egy újabb szintre emeli a tűzifa hasogatásának folyamatát. Ez a állvány lehetővé teszi a gyorsabb és egyszerűbb rönkhasítást és felaprítást, miközben minimalizálja a fáradságot és az időveszteséget. Az állvány használat után könnyedén tárolható, így nem foglal sok helyet a műhelyben vagy a garázsban.

A rönkhasító állvány alapja egy megbízható és tartós hegesztett acél váz, amely biztosítja a stabilitást és a hosszú élettartamot. Ez az erős szerkezet megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek, így Ön biztos lehet abban, hogy hosszú távon is megbízhatóan szolgálja majd.

Az állvány penge szélessége 55 mm, ami optimális vágási teljesítményt biztosít. Ez a megfelelő pengevastagság lehetővé teszi, hogy könnyedén és hatékonyan hasítson fát a kívánt méretre. Legyen szó apróbb tűzifa darabokról vagy nagyobb rönkökről, ez az állvány minden feladattal megbirkózik.

A termék méretei 27,9 x 27,9 x 43,2 cm, így kompakt és könnyen kezelhető. Nem kell aggódnia a helyhiány miatt, mert az állvány könnyen elfér a műhelyben vagy a raktárban, és könnyen mozgatható a kívánt helyszínre.

Az állvány maximális rönk magassága 40 cm, és maximális rönk átmérője 21 cm. Ez azt jelenti, hogy nagyobb méretű rönköket is képes lesz hatékonyan és gyorsan hasítani ezzel az állvánnyal. Nem kell többé aggódnia a nehézkes és időigényes folyamat miatt, amikor a tűzifát előkészíti a télre.

A rönkhasító állvány súlya mindössze 5 kg, ami könnyűvé teszi a szállítást és a mozgatást. Nem kell aggódnia a nehéz emelés miatt, és kényelmesen áthelyezheti az állványt a kívánt helyre.

Az állvány minden olyan funkcióval rendelkezik, amire szüksége lehet a hatékony rönkhasításhoz. Dolgozzon Ön is megbízhatóan a rönkhasító állvány segítségével, és élvezze a gyors és egyszerű tűzifa felaprítást! Ez az állvány tökéletes választás mindazoknak, akik kényelmes és hatékony módon szeretnének tűzifát előkészíteni.


Specifikáció:

  • Hegesztett acél váz
  • Penge szélessége: 55 mm
  • Termék méretek: 27,9 x 27,9 x 43,2 cm
  • Max. rönk magasság: 40 cm
  • Max. rönk átmérő: 21 cm
  • Tömeg: 5 kg

 

További információk

Tömeg 5 kg
TOP